UITVERKOOP

 

Speelmat – Floor/Wall Mat set 4 stuks

Kindveilige speelmat met uitstekende demping.

Deze vloer- en muurmatten voorkomen extra letsel bij kinderen wanneer ze tegen de muur stoten of vallen tijdens het spelen.

De mat kenmerkt zich door zijn kindvriendelijke ontwerp, dat behalve er fantastisch uitziet, ook kinderen beschermt tijdens het spelen op kinderdagverblijven, scholen en thuis.

Een botsing tegen een muur of een val tijdens het rennen kan ernstige gevolgen hebben voor kinderen. Het zachte materiaal van deze matten absorbeert de zwaarste klap en zorgt ervoor dat kinderen met minder of geen letsel uit een valpartij kunnen komen. In een omgeving waar kinderen spelen hebben we altijd het gevaar van een incident zoals een val of struikelen. Daarom is onze speelmat een uitstekende oplossing dat wanneer dit gebeurt de schade beperkt blijft. Zo kunnen kinderen lekker spelen en leren in een veilige omgeving.

 

Eigenschappen:

-beschermt 

-geschikt voor vloeren en muren

-kleuren: een tegel heeft één kant grijs en één kant wit

-eenvoudig te gebruiken  (klik hier voor instructies)

-voor kinderdagverblijven, scholen en thuis

 

 • afmetingen per tegel: 60 x 60 x 4 cm
 • zacht en soepel PU-materiaal met gelaagd schuim voor uitstekende schokabsorptie
 • dempt ook geluid
 • eenvoudig schoon te maken
 • zijkanten voorzien van klittenband om aan elkaar vast te maken
 • gebruik voor het installeren op muren MS-polymeer of Neopreen-lijm
 •  

Verkoop per set van 4 stuks

Prijs : € 200,00 NU € 100,00

 
 

Eyeline Mirror Spiegelstrip 4 stuks

De Eyeline Mirror is een acrylspiegelstrip die met tape op de muur wordt aangebracht. De leuke oog afdrukken moedigen kinderen aan ermee te spelen.

 

*veilig alternatief voor traditionele glazen spiegels

*pedagogisch instrument en toevoeging interieur

*slagvast en sterk reflecterend

*geschikt voor bijna iedere ruimte

*met leuke oog afdrukken

*afmeting 100 x 5 cm

Klik hier voor instructies

Verpakt per 4 stuks prijs:€ 42,50 NU € 21,25

 
 

PureAir luchtreiniger. Onderhoudsvrij !!!

Verhoog uw binnenluchtkwaliteit!

De luchtreiniger verwijdert op schadelijke en verontreinigende stoffen zoals fijnstof, vluchtigeorganische stoffen, tolueen en benzeen. De luchtreiniger maakt de kamerlucht vrij van allergenen zoals. bijv. stof, pollen, schimmel.

De luchtreiniger verwijdert ook virussen, ziektekiemen en bacteriën.

 

De lucht is vervuild met schadelijk fijn stof en meestal is de vervuiling in gebouwen zelfs hoger dan buiten. Nieuw meubilair bezit lijmen die zich door de lucht verspreiden en onze gezondheid schaden. Vluchtige organische stoffen (VOC’s) in de lucht kunnen allergieën, hoofdpijn, schade aan het immuunsysteem en andere ziekten veroorzaken (bijv. Sick-building syndrome). Bacteriën en virussen verspreiden zich meestal door de lucht. De PureAir kamer luchtfilter verwijdert deze luchtvervuiling, het verbeterd de luchtkwaliteit, neutraliseert onaangename geuren en elimineert effectief voorkomende allergie triggers. Voor een schone, zuivere kamerlucht.

 

 

Voor een gezond binnenklimaat

Elimineert luchtvervuiling

Onze lucht bevat allergenen, bacteriën, virussen en andere deeltjes. Ze bewegen samen met andere verontreinigende stoffen zoals deeltjes en stuifmeel in de lucht en kunnen verschillende vormen van ongemak veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om de lucht welke u inademt te reinigen en deze verontreinigende stoffen te verwijderen. De PureAir-ruimteluchtreiniger zuigt de verontreinigde lucht aan in de behuizing. In de dichte binnenkamer van de luchtreiniger worden bacteriën en ziektekiemen in de lucht gedood en gedesinfecteerd door middel van UV-C-licht. Vervolgens worden de verontreinigende stoffen en geuren in de fotokatalysator afgebroken door middel van actieve zuurstof en geneutraliseerd door ionisatie. Via de luchtuitlaat wordt de gereinigde lucht weer in de kamer vrijgegeven.

 

 

Betrouwbare luchtzuivering

Onderhoudsvrij en zonder filter

Terwijl andere apparaten met behulp van HEPA-filters de verontreinigende stoffen alleen uit de lucht filteren, bevinden ze zich in de PureAir door het drievoudige reinigingsproces tot 98% geëlimineerd en verwijderd tot 99,9% van bacteriën en ziektekiemen. Het UV-licht doodt effectief kiemen en pathogenen zonder het gebruik van chemische middelen. Voor mensen is het gebruik van UV-licht volledig onschadelijk. De methode van de luchtreiniger is ook bekend van ziekenhuizen. Het tweede voordeel ten opzichte van andere apparaten met HEPA-filters is dat het apparaat volledig onderhoudsvrij is. De onschadelijke deeltjes vallen op de grond en worden verwijderd tijdens regelmatige reiniging, bijvoorbeeld door te stofzuigen.

Eenvoudig en intuïtief

Dankzij bediening met één knop

De luchtreiniger is bijzonder eenvoudig te bedienen dankzij de bediening met één knop. Door herhaald op de Aan / Uit-knop te drukken, kan niet alleen het apparaat worden in- of uitgeschakeld. maar ook de gewenste reinigingsduur – ofwel timerfunctie (1-uursreiniging) of continu-modus – en het helderheidsniveau van het oriëntatieverlichting kan worden geselecteerd.

 

 

Voor meer oriëntatie in het donker,

Inclusief oriëntatielicht

De PureAir is de enige luchtreiniger uitgerust met een oriëntatielicht. De schemeringssensor schakelt het warme witte lampje automatisch in als het 5 minuten donker is. Dankzij de bewegingssensor wordt het licht op de luchtreiniger dan altijd opnieuw geactiveerd als het apparaat bewegingen in het detectiegebied detecteert. De helderheid van het licht kan in 3 niveaus worden aangepast.

 

 

Een leuke accessoire voor de kinderkamer.

Aangezien vooral de jongste moet worden beschermd tegen de schadelijke deeltjes van de in te ademen lucht is de PureAir ideaal voor de kinderkamer. Dankzij de meegeleverde sticker kan de luchtreiniger opgevrolijkt worden. Geen geluidshinder door de lage ruis van minder dan 50dbA.

 

Productdetails

-verwijdert allergenen, virussen, ziektekiemen, bacteriën

-elimineert schadelijke verontreinigende stoffen, zoals zwevende deeltjes of rook

-selecteerbare timer of continue modus

-onderhoudsvrij, zonder filter

-reinigt 11m³ per uur

-oriëntatielicht met bewegings- en schemeringssensor

-3 helderheidsniveaus

-LED-kleur: warm wit, 2800-3500K

-geluidsniveau: ≤50 dBA (1m)

-inclusief zelf aan te brengen sticker met leuke olifant print

Prijs: € 69,95 NU € 44,95

 

 

 

 

 

Gehoorbescherming  

Jippie’s gehoorbeschermer (Ook ideaal voor kinderen met concentratieproblemen op school.)

Bescherm de oortjes van uw kinderen tijdens oud en nieuw!!

Maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld een muziekfestival of een motor- of autorace. Jonge kinderen hebben namelijk een uiterst gevoelig gehoor.  Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich dan op latere leeftijd manifesteert. De oplossing deze  gehoorbeschermers! Deze gehoorbeschermers reduceren het geluid tot een minimum.  Te gebruiken vanaf 12 maanden tot zolang u maar wilt. De gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte verstelbaar.

Ouders passen ze namelijk ook! Ideaal bij bezoek aan een popconcert, festival of motor- of autorace.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze gehoorbeschermer dempt ongeveer 26dB dus bij een geluid van 96dB zorgt de gehoorbeschermer ervoor dat het gereduceerd wordt naar een veilige 70dB.

 

Verkrijgbaar in  wit, roze, blauw, zwart met geblokte band, camouflage en panterprint.

Prijs:  € 19,95 NU € 14,95

 

 

Flessen sterilisator met droogfunctie

 

De Stoomsterilisator maakt een snelle, eenvoudige en veilige desinfectie van flessen en accessoires in slechts 12 minuten mogelijk. Door stoom te gebruiken bij een temperatuur van meer dan 90 ° C, wordt 99,9% van alle schadelijke bacteriën en ziektekiemen effectief verwijderd.
De Stoomsterilisator heeft een automatische uitschakelfunctie.

 

 

Pasgeboren baby’s hebben initieel niet alle benodigde antistoffen om zichzelf tegen ziektekiemen te beschermen. Voor baby’s kunnen zelfs de eenvoudigste kiemen leiden tot diarree, braken of zelfs infecties van het maag-darmkanaal. De Stoomsterilisator is een belangrijk hulpmiddel als het gaat om het hygiënisch houden van babyflessen. Met behulp van energiebesparende, hete stoomtechnologie, steriliseert dit apparaat babyflessen en fopspenen snel en betrouwbaar. Met de volgende droogfunctie kunt u het keukengerei meteen gebruiken. 

 

 

Prijs: € 79,95 NU € 49,95

Foodball babyvoedingverwarmer NIEUW

 

Als baby’s willen eten moet het vaak heel snel gaan. Vitamines en eiwitten zijn echter bijzonder gevoelig voor warmte en kunnen worden vernietigd als bijvoorbeeld de melk of het eten te warm wordt gemaakt. Dit kan ten koste gaan van belangrijke ingrediënten in de voeding.  Dankzij de FoodBall babyvoedselwarmer kunt u het voedsel niet alleen snel en eenvoudig verwarmen, maar ook zorgen voor een gelijkmatige en zachte opwarming.

 

*Bereiding van melk en babyvoeding in slechts een paar minuten

*Zachte en gelijkmatige verwarming  in water

*Eenvoudige bediening van het apparaat met traploze thermostaatregeling

*Voor alle gangbare babyflessen en potjes met een

diameter tot 70 mm

*Inclusief voedingsbakje met schaalverdeling

 

Aanbevolen leeftijd: 0 + maanden

Materiaal: plastic

Kleur : wit / antraciet

Inhoud :  1x voedingsverwarmer, 1x kom, 1x deksel

Verpakkingsgrootte 16,5 cm x 15,7 cm x 12,9 cm (B x D x H)

Let op! Neem altijd de bijgevoegde gebruiksaanwijzing

en veiligheid in acht!

 

Prijs: € 21,99 NU € 14,99

 

Kinder toilet

 

Kinderen doen graag volwassenen na.

Deze kinder-WC is een kopie van een gewone WC.  Je kind ziet hetzelfde als wat jij doet zal het dus makkelijker accepteren. Zo wordt  zindelijk worden wel heel leuk.

De kinder-WC bestaat uit 4 delen van duurzaam polypropyleen.

Het bovenste deel kan weggenomen worden voor een gemakkelijke reiniging.

Het ergonomische design met een optimale zithoogte zorgt voor een comfortabel zitgevoel.

Kleur: alleen in wit parelmoer zoals op foto 1

PRIJS € 19,95  NU €  12,50

Regenhoezen voor Buggy en maxi-cosy en combi/kinderwagen

 

 Ook geschikt voor sportmodellen

De nieuwe regenhoezen van Reer zijn uitgevoerd met een sterk elastiche band.

Op de hoezen zitten leuke reflecterende prints van olifantjes.

 

Prijs vanaf:  € 11,95

NU VANAF € 7,00 

 

 

Zwangerschap autogordel 

geleidingskussen 

Zwanger en reizen met de auto? Doe het Veilig!

Als je met de auto reist geldt natuurlijk dat je de autogordel gebruikt. Maar tijdens de zwangerschap strekt de normale driepuntsgordel zich ongunstig uit over de buik en het ongeboren kind. Tijdens krachtig remmen of bij een ongeval moet het onderste gedeelte van de veiligheidsgordel langs het bekken lopen en niet over de buik. Het zwangerschap riem geleidingskussen MommyLine 2 in1 zorgt ervoor dat de riem goed loopt en niet slipt. Het biedt dus meer veiligheid voor het ongeboren kind en het hoogste comfort voor de zwangere vrouw tijdens het rijden.

Eenvoudige installatie

De installatie is heel eenvoudig : plaats MommyLine 2 in1 zwangerschap riem geleidingskussen op de stoel, maak de verstelbare riem rond de rugleuning vast en klaar. De MommyLine 2 in1 zwangerschap riem geleidingskussen is geschikt voor zowel de  bestuurders- als de bijrijdersstoelen van alle auto’s.

 

Voor meer veiligheid en comfort tijdens het rijden

De MommyLine 2 in1 zwangerschap riem geleidingskussen bestaat uit een vlak kussen en aangehechte banden welke de autogordel naar beneden trekken. De lussen aan beide zijdes van het kussen zorgen voor een optimale riemgeleiding en houden de heupgordel op een comfortabele positie onder de buik van de baby. 
Dankzij de extra grote, ademende zitting biedt hij veel comfort en kan hij vanaf het begin van de zwangerschap worden gebruikt.

 

Flexibel gebruik met rokken en jurken

Dankzij de 3 lussen is gebruik met zowel broeken als rokken mogelijk. Door de  twee zijlussen zijn zelfs lange rokjes en maxi-jurken geen obstakel en hoeven ze niet omhoog te worden getrokken.

Informatie over het product:

 

 • Meer veiligheid en comfort voor zwangere vrouwen tijdens het rijden
 • Optimale riemgeleiding: comfortabele positionering van de heupgordel onder de buik van de baby
 • 2 in1 flexibele toepassing: kan zowel bij broeken als bij rokken worden gebruikt
 • Eenvoudige installatie en gebruik, geschikt voor bestuurders- en bijrijdersstoelen van alle auto’s
 • Extra grote, ademende stoel
 • In grootte verstelbaar
 • Kan vanaf het begin van de zwangerschap worden gebruikt
 • Afmetingen: ca. 47cm x 45cm
 • Materiaal: hoes: 90% polyester; 10% nylon; Vulling: 100% polyurethaan

 

 

 

 

 

 

Normale prijs € 39,95 NU € 29,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Geschikt voor flessen en potjes tot een diameter van 72 mm
 • Voor thuis of in de auto
 • Biologisch- zonder chemicaliën of magnetronstraling 
 • Bijzondere efficiënte en energiebesparende verwarmingstechnologie
 • Beveiligd tegen oververhitting met automatische uitschakeling
 • Met status lampje voor aan of uit
 • Inclusief autostekker 
 • Prijs € 29,95 NU € 17,95