PureAir luchtreiniger. Onderhoudsvrij !!!

Verhoog uw binnenluchtkwaliteit!

De luchtreiniger verwijdert op schadelijke en verontreinigende stoffen zoals fijnstof, vluchtigeorganische stoffen, tolueen en benzeen. De luchtreiniger maakt de kamerlucht vrij van allergenen zoals. bijv. stof, pollen, schimmel.

De luchtreiniger verwijdert ook virussen, ziektekiemen en bacteriën.

 

De lucht is vervuild met schadelijk fijn stof en meestal is de vervuiling in gebouwen zelfs hoger dan buiten. Nieuw meubilair bezit lijmen die zich door de lucht verspreiden en onze gezondheid schaden. Vluchtige organische stoffen (VOC’s) in de lucht kunnen allergieën, hoofdpijn, schade aan het immuunsysteem en andere ziekten veroorzaken (bijv. Sick-building syndrome). Bacteriën en virussen verspreiden zich meestal door de lucht. De PureAir kamer luchtfilter verwijdert deze luchtvervuiling, het verbeterd de luchtkwaliteit, neutraliseert onaangename geuren en elimineert effectief voorkomende allergie triggers. Voor een schone, zuivere kamerlucht.

 

 

Voor een gezond binnenklimaat

Elimineert luchtvervuiling

Onze lucht bevat allergenen, bacteriën, virussen en andere deeltjes. Ze bewegen samen met andere verontreinigende stoffen zoals deeltjes en stuifmeel in de lucht en kunnen verschillende vormen van ongemak veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om de lucht welke u inademt te reinigen en deze verontreinigende stoffen te verwijderen. De PureAir-ruimteluchtreiniger zuigt de verontreinigde lucht aan in de behuizing. In de dichte binnenkamer van de luchtreiniger worden bacteriën en ziektekiemen in de lucht gedood en gedesinfecteerd door middel van UV-C-licht. Vervolgens worden de verontreinigende stoffen en geuren in de fotokatalysator afgebroken door middel van actieve zuurstof en geneutraliseerd door ionisatie. Via de luchtuitlaat wordt de gereinigde lucht weer in de kamer vrijgegeven.

 

 

Betrouwbare luchtzuivering

Onderhoudsvrij en zonder filter

Terwijl andere apparaten met behulp van HEPA-filters de verontreinigende stoffen alleen uit de lucht filteren, bevinden ze zich in de PureAir door het drievoudige reinigingsproces tot 98% geëlimineerd en verwijderd tot 99,9% van bacteriën en ziektekiemen. Het UV-licht doodt effectief kiemen en pathogenen zonder het gebruik van chemische middelen. Voor mensen is het gebruik van UV-licht volledig onschadelijk. De methode van de luchtreiniger is ook bekend van ziekenhuizen. Het tweede voordeel ten opzichte van andere apparaten met HEPA-filters is dat het apparaat volledig onderhoudsvrij is. De onschadelijke deeltjes vallen op de grond en worden verwijderd tijdens regelmatige reiniging, bijvoorbeeld door te stofzuigen.

Eenvoudig en intuïtief

Dankzij bediening met één knop

De luchtreiniger is bijzonder eenvoudig te bedienen dankzij de bediening met één knop. Door herhaald op de Aan / Uit-knop te drukken, kan niet alleen het apparaat worden in- of uitgeschakeld. maar ook de gewenste reinigingsduur – ofwel timerfunctie (1-uursreiniging) of continu-modus – en het helderheidsniveau van het oriëntatieverlichting kan worden geselecteerd.

 

 

Voor meer oriëntatie in het donker,

Inclusief oriëntatielicht

De PureAir is de enige luchtreiniger uitgerust met een oriëntatielicht. De schemeringssensor schakelt het warme witte lampje automatisch in als het 5 minuten donker is. Dankzij de bewegingssensor wordt het licht op de luchtreiniger dan altijd opnieuw geactiveerd als het apparaat bewegingen in het detectiegebied detecteert. De helderheid van het licht kan in 3 niveaus worden aangepast.

 

 

Een leuke accessoire voor de kinderkamer.

Aangezien vooral de jongste moet worden beschermd tegen de schadelijke deeltjes van de in te ademen lucht is de PureAir ideaal voor de kinderkamer. Dankzij de meegeleverde sticker kan de luchtreiniger opgevrolijkt worden. Geen geluidshinder door de lage ruis van minder dan 50dbA.

 

Productdetails

-verwijdert allergenen, virussen, ziektekiemen, bacteriën

-elimineert schadelijke verontreinigende stoffen, zoals zwevende deeltjes of rook

-selecteerbare timer of continue modus

-onderhoudsvrij, zonder filter

-reinigt 11m³ per uur

-oriëntatielicht met bewegings- en schemeringssensor

-3 helderheidsniveaus

-LED-kleur: warm wit, 2800-3500K

-geluidsniveau: ≤50 dBA (1m)

-inclusief zelf aan te brengen sticker met leuke olifant print

Prijs: € 69,95

 

 

 

 

 

Zwangerschap autogordel 

geleidingskussen 

Zwanger en reizen met de auto? Doe het Veilig!

Als je met de auto reist geldt natuurlijk dat je de autogordel gebruikt. Maar tijdens de zwangerschap strekt de normale driepuntsgordel zich ongunstig uit over de buik en het ongeboren kind. Tijdens krachtig remmen of bij een ongeval moet het onderste gedeelte van de veiligheidsgordel langs het bekken lopen en niet over de buik. Het zwangerschap riem geleidingskussen MommyLine 2 in1 zorgt ervoor dat de riem goed loopt en niet slipt. Het biedt dus meer veiligheid voor het ongeboren kind en het hoogste comfort voor de zwangere vrouw tijdens het rijden.

Eenvoudige installatie

De installatie is heel eenvoudig : plaats MommyLine 2 in1 zwangerschap riem geleidingskussen op de stoel, maak de verstelbare riem rond de rugleuning vast en klaar. De MommyLine 2 in1 zwangerschap riem geleidingskussen is geschikt voor zowel de  bestuurders- als de bijrijdersstoelen van alle auto’s.

 

Voor meer veiligheid en comfort tijdens het rijden

De MommyLine 2 in1 zwangerschap riem geleidingskussen bestaat uit een vlak kussen en aangehechte banden welke de autogordel naar beneden trekken. De lussen aan beide zijdes van het kussen zorgen voor een optimale riemgeleiding en houden de heupgordel op een comfortabele positie onder de buik van de baby. 
Dankzij de extra grote, ademende zitting biedt hij veel comfort en kan hij vanaf het begin van de zwangerschap worden gebruikt.

 

Flexibel gebruik met rokken en jurken

Dankzij de 3 lussen is gebruik met zowel broeken als rokken mogelijk. Door de  twee zijlussen zijn zelfs lange rokjes en maxi-jurken geen obstakel en hoeven ze niet omhoog te worden getrokken.

Informatie over het product:

 

  • Meer veiligheid en comfort voor zwangere vrouwen tijdens het rijden
  • Optimale riemgeleiding: comfortabele positionering van de heupgordel onder de buik van de baby
  • 2 in1 flexibele toepassing: kan zowel bij broeken als bij rokken worden gebruikt
  • Eenvoudige installatie en gebruik, geschikt voor bestuurders- en bijrijdersstoelen van alle auto’s
  • Extra grote, ademende stoel
  • In grootte verstelbaar
  • Kan vanaf het begin van de zwangerschap worden gebruikt
  • Afmetingen: ca. 47cm x 45cm
  • Materiaal: hoes: 90% polyester; 10% nylon; Vulling: 100% polyurethaan

 

 

Normale prijs € 39,95 

Jashaak Safehook

Een veilige kapstok voor school of thuis
Een veilige kapstok voor school of thuis
Jashaak in puzzelstuk 17,5 cm breed verkrijgbaar in Geel, Rood en Blauw
Jashaak in puzzelstuk 17,5 cm breed verkrijgbaar in Geel, Rood en Blauw

De jashaak is gemaakt van een zacht maar stevig materiaal zodat kinderen geen letsel aan het hoofd overhouden wanneer ze zich stoten tegen de kapstok. Deze veilige jashaak kenmerkt zich door zijn kindvriendelijke vormgeving. de puzzelstukjes hebben verschillende kleuren en kunnen worden voorzien van een (naam)sticker. De jashaken maakt het ophangen van  jassen leuk voor kinderen, en daarom zijn ze niet meer weg te denken uit kinderopvang, kinderdagverblijf, basisschool en zelfs thuis!

Eén verpakking bevat 1 puzzelstuk en 1 jashaak en bevestigingsschroeven

Prijs € 6,95

 

 

Plaats de deurstopper tussen de 160 en 180 cm hoog
Plaats de deurstopper tussen de 160 en 180 cm hoog

Deurblokker  “ Finger Alert ”

Deze vrolijke deurblokker in de vorm van een handje is een simpele maar effectieve oplossing tegen vingerbeknelling. Door de deurblokker op de deur te plaatsen en in horizontale positie te draaien voorkomt u dat vingers bekneld raken bij een dichtslaande deur. Het sluiten van de deur is eenvoudig door simpelweg de deurblokker in de verticale stand te draaien.Deze vingerbescherming voor deuren is eenvoudig te installeren. Installatie middels 3M tape.

Bevestigen tussen 160-180 cm hoogte

Gemaakt van EVA-schuim  (een slijtvaste kunststof in geschuimde vorm)

In horizontale positie een stevige buffer
In horizontale positie een stevige buffer

Prijs: € 9,95

 

Deurstopper Finger Alert

Met de Finger Alert Deur Stopper zet je deuren tijdelijk vast. De deurstopper is eenvoudig onder de geopende deur te plaatsen, waarna deze vast staat. De deurstopper past op alle binnendeuren waarvan de opening tussen de vloer en de deur kleiner is dan 25 mm. Wanneer de deurstopper niet in gebruik is, kan het voetje (hoog) opgehangen worden.

Bevestigen met aanwezige 3M-tape
Opbergen buiten bereik van kinderen (1,60 m – 1,80 m hoogte)
Afstand tussen de deur en vloer maximaal 25 mm
Afmetingen: 11.6 x 9 cm
Gewicht: 56 gram

Prijs: € 9,95

Kast en lade slot Reer EASY 

Een veilige manier om te voorkomen kinderen kasten kunnen openen en ook dat vingers klem komen te zitten,

Geen vingertjes meer tussen de deur of lade 

De easy+safe-tape zorgt dat de beveiliging stevig vast zit en toch zonder resten weer kan worden verwijderd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de beveiliging vast te zetten met de meegeleverde schroeven. Wordt geleverd met handig montage hulpstuk. 

Montage met tape en/of schroeven

 

Kleur: Wit 

Aantal 8 stuks
Prijs: € 11,95

Met gepatenteerd montagehulp


Voor snelle en eenvoudige montage

Dankzij dit innovatieve montagehulpmiddel is de montage nu nog eenvoudiger,sneller en nauwkeurig.
Een uitgebreid meet-en markeringsproces voor de bevestiging van de schroeven is niet meer nodig. 
Dit hulpstuk zorgt voor nauwkeurige bevestiging voor nog meer veiligheid. 
Bevestig de montageonderdelen op het montagehulpmiddel plaats deze op de kast of lade 
Plak de onderdelen vast , verwijder het hulpmiddel en schroef de onderdelen vast!
Monteren wordt een kinderspel! Bekijk de video.

 

Stairflex bevestigingsset voor traphekjes

Ronde of vierkante paal van metaal of spijlen? Nergens een plekje om je traphekje te bevestigen?

Dan is dit dé oplossing!

 

De Stairflex voor een snelle en eenvoudige montage van een traphekje op ronde of vierkante palen of tussen spijlen.
Geschikt voor zowel schroef als klemhekjes.

 

Aan parallel spijlen met een afstand van 50 – 115 mm 
Aan vierkante palen met 44 – 107 mm breedte
Aan ronde palen met 45 – 120 mm diameter

 

Materiaal: Echt hout (Pinus pinea) Nieuw-Zeeland uit gecertificeerde bronnen, metaal, kunststof

Afmetingen: 87 cm, breedte 5 cm, dikte 2 cm

Prijs: € 34,95

 

Parasol met 99% UV bescherming

 

Beschermt uw kind tegen de zon en de schadelijke UV-stralen

Innovatieve universele beugel laat montage op alle gangbare stangen tot 50 mm

Flexibele zwanenhals voor individuele aanpassing

Materiaal diameter: 70 cm,  Lengte 49 cm

Materiaal: Nylon met speciale UV coating UV 50+

Materiaal diameter: 70 cm; Lengte ongeveer 49 cm

Kleur: zand, marineblauw

Prijs: €12,49 

 

 

 

Lepel met temperatuur waarschuwing (3 stuks)

Baby’s eerste lepel.

 


De hitte gevoelige lepels van Reer verkleuren als het eten te heet is. Houd de punt van de lepel gedurende ca. 15 seconden in de babyvoeding. Als de kleur van de lepel verandert moet de voeding verder afkoelen. De lepel met koud water afspelen en nogmaals in de voeding houden tot de kleur niet meer verandert.

Het speciaal vervaardigde kunststof zorgt ervoor dat uw kindje de overgang van het speentje naar de eerste hapjes als prettig ervaart.


* Lepel verkleurt wanneer voeding te warm is

* Gebogen vorm voor gemakkelijk eten

* Smal mondstuk optimaal voor de mond van de baby

* Anti slip grip

* Modern design

* Inhoud: 3 stuks 

* Kleuren: Groen, Lila, Rood

  Prijs: € 4,95 

 

TERUG VAN WEGGEWEEST !!!

ElastischWandelkoord Jippie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke minuut is er wel een kind kwijt. Dat zijn er minstens 70.000 per jaar. U wilt er alles aan doen om dat te voorkomen. Met dit loopbandje  van Jippie geeft u uw kind toch een bepaalde vrijheid terwijl u het kind gemakkelijk in de gaten kunt houden. Het wandelkoordje geeft uw kind de nodige ruimte van 1,20 meter maar voorkomt dat uw bijvoorbeeld ineens de straat oversteekt of dat u op een drukke plaats uw kind uit het oog verliest in de menigte. Ideaal voor in de stad, op vliegvelden, toeristische attracties of in drukke winkelcentra.

€ 5,95