Medicijndoos Vita Guard groot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze veilige medicijndoos met kinderslot is een nieuw uniek en innovatief concept om het in huis veiliger te maken. 
Er zijn minder ongevallen met medicijnen. Maar er zijn wel meer vergiftigingen met producten die ook een groot risico vormen. Denk maar eens aan de diergeneesmiddelen (antivlooien-druppels etc.). Dit is de oplossing voor alle gevaarlijke flesjes, pilletjes en poedertjes die NOOIT in de handen van uw kind (of kleinkind) mogen raken. De SmartGuard is een kleine, compacte en zeer veilige bewaardoos bedoeld voor het opbergen van medicijnen en andere gevaarlijke substanties. De VitaGuard wordt geleverd met een handig uitneembaar rekje en een tussenschot uitgevoerd met ´n loep welke handig is bij het verwijderen van een splinter.

Het openen is voor een volwassene zeer eenvoudig. Beide oranje knoppen tegelijk indrukken en dan meteen tegen de klok in draaien en het doosje is open. Voor peuters is dat een moeilijke beweging. Ook senioren (oma of opa) zullen geen moeite hebben met het openen van deze sluiting.

 

Merk:                                  Kidskid
Soort:                                  medicijndoos
Geschikt voor:                    medicijnen
Afmeting:                            22x14x13 (lxbxh)
Kleur:                                   wit

Prijs:                                    € 29,95 

 

 


Medicijndoos Vita Guard klein

Deze medicijndoos is de oplossing voor het veilig bewaren van medicijnen die koel bewaard moeten blijven. Vanwege zijn kleine vorm kan hij namelijk gemakkelijk in de koelkast geplaatst worden.

Merk: Kidskid
Soort: medicijndoos
Geschikt voor:  medicijnen
Afmeting: 12x14x13 (lxbxh)  
Kleur: wit

 

Prijs € 22,90