Ieder jaar bezoeken ruim 13.000 kinderen in Nederland en België het ziekenhuis met beknelde, verwonde, gebroken en geamputeerde vingers. Dit zijn er natuurlijk veel te veel. Voorkom erger en plaats deurstrips voor de gevaarlijke scharnierzijdes van de deur. De deurstrips voorkomen dat kinderen hun vingers er tussen kunnen steken. Eén set deurstrips bestaan uit twee  strips. Eén voor aan de buiten- en één voor aan de binnenkant van de deur. Wij hebben deurstrips voor thuis- en professioneel gebruik.

 

Allround Deurklink bescherming

Allround bescherming voor deurklinken gemakkelijk aan te brengen zonder gereedschap.


Voor kinderen, volwassenen, muren en meubels
De handgreepafdekking dempt de impact van pijnlijke stoten tegen deurgrepen. Het beschermt niet alleen kinderen tegen hoofdletsel, maar voorkomt ook letsel aan het lichaam of de armen van volwassenen. Bovendien zorgt het ervoor dat muren, meubels en andere objecten niet worden beschadigd door onbedoeld stoten van deuren, waardoor lelijke plekken ontstaan. Uiteraard BPA- vrij

 

Prijs per set (= 2 beschermers voor 1 deur) € 8,49 NU € 6,00 OP=OP

 

Deurstrip Finger Alert 110º set

Voor de brede en de smalle opening bij de scharnieren! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze transparante  strippen kunnen op elke ondergrond worden toegepast (hout, plasticen metaal). De strippen kunnen ook geschroefd worden. Dit is een must als de deur of de deurkozijn is geverfd met waterdragende verf. Boor een gat om
de 30 cm in de gleuf. Bij verwijdering van de plakstrips kan de verflaagbeschadigen.

Een deur voorzien van de strips kan maximaal 110º opendraaien.

Bij een grotere uitdraai moet een deurstopper gebruikt worden om beschadiging van deur en deurkozijn te voorkomen. 

Deze deurstrips zijn transparant, wat ideaal is want ze passen daardoor bij elk interieur. U beschermt de voor- en de achterkant bij de scharnieren.

Verkrijgbaar in lengtes van 120cm en 180cm  De smalle deurstrip gaat over de scharnieren, de brede deurstrip over de binnenkant van de deur (juist daar waar de grote opening ontstaat). 

TIP: gebruik een waterpas zodat de strip echt recht zit! 

Opmerking: pas na 48 uur zit de tape echt stevig vast. 

Geschikt voor: Binnendeuren (opdek en stomp) met een normale dikte en scharnieren welke tot max 110º opengaan

Kleur: Transparant  

Verkrijgbaar in 3 lengtes

Lengte: 2 x 120cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 26,99 

Lengte: 2 x 180cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 35,99 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een deurstrip van langer 175 cm kan niet met postnl bezorgd worden. Deze wordt verzonden met speciaal vervoer. De kosten hiervan zijn dermate hoog dat wij bij een bestelling  helaas € 43,55 per zending moeten berekenen voor verzendkosten.

Voor professionele deurstrips kijk HIER

 

Deurstopper “Voetje”

Deurblocker “Handje”

 

De Finger Alert Door Blocker vingerbescherming is een simpele maar effectieve oplossing om te voorkomen dat kinderen hun vingers beknelling tussen de deur.

Maak deuren veiliger door deze deurblokker boven de deurklink te bevestigen. Draai de deurbuffer in horizontale positie en voorkomt dat een deur dicht slaat. Sluit de deur door het handje in verticale positie te draaien.

Deze vingerbescherming voor deuren is eenvoudig te installeren zodat je veel tijd (en geld) uitspaart. Dit vrolijke handje tegen vingerbeknelling is de ideale aanvulling als deurbeveiliging.

 

Prijs: € 12,49