Deurbeveiliging

Ieder jaar bezoeken ruim 13.000 kinderen in Nederland en België het ziekenhuis met beknelde, verwonde, gebroken en geamputeerde vingers. Dit zijn er natuurlijk veel te veel. Voorkom erger en plaats deurstrips voor de gevaarlijke scharnierzijdes van de deur. De deurstrips voorkomen dat kinderen hun vingers er tussen kunnen steken. Eén set deurstrips bestaan uit twee  strips. Eén voor aan de buiten- en één voor aan de binnenkant van de deur. Wij hebben deurstrips voor thuis- en professioneel gebruik.

 

Allround Deurklink bescherming

Allround bescherming voor deurklinken gemakkelijk aan te brengen zonder gereedschap.


Voor kinderen, volwassenen, muren en meubels
De handgreepafdekking dempt de impact van pijnlijke stoten tegen deurgrepen. Het beschermt niet alleen kinderen tegen hoofdletsel, maar voorkomt ook letsel aan het lichaam of de armen van volwassenen. Bovendien zorgt het ervoor dat muren, meubels en andere objecten niet worden beschadigd door onbedoeld stoten van deuren, waardoor lelijke plekken ontstaan. Uiteraard BPA- vrij

 

Prijs per set (= 2 beschermers voor 1 deur) € 8,49 NU € 6,00 OP=OP

 

Deurstrip Finger Alert 110º set

Voor de brede en de smalle opening bij de scharnieren! 

 

Dit zijn de beste en meest verkochte deurstrips voor thuisgebruik en de kleine kinderopvang. De deurstrips zijn transparant, wat ideaal is want ze passen daardoor bij elk interieur. U beschermt de voor- en de achterkant bij de scharnieren.

Verkrijgbaar in lengtes van 120cm en 180cm  De smalle deurstrip gaat over de scharnieren, de brede deurstrip over de binnenkant van de deur (juist daar waar de grote opening ontstaat). Voordeel is dat deze strip zelklevend is , zodat er niet geboord of geschroeft hoeft te worden!

Bevestiging: volg de duidelijke instructies in de gebruiksaanwijzing en binnen een mum van tijd is de deur 100% beveiligd. TIP: gebruik een waterpas zodat de strip echt recht zit! 

Opmerking: pas na 48 uur zit de tape echt stevig vast. 

Geschikt voor: Deuren met een normale dikte welke tot max 110º opengaan

Kleur: Transparant  

Verkrijgbaar in 3 lengtes

Lengte: 2 x 120cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 26,99 

Lengte: 2 x 180cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 35,99 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een deurstrip van langer 175 cm kan niet met postnl bezorgd worden. Deze wordt verzonden met speciaal vervoer. De kosten hiervan zijn dermate hoog dat wij bij een bestelling  helaas € 20,85 per zending moeten berekenen voor verzendkosten.

Voor professionele deurstrips kijk HIER

 

Deurstopper “Voetje”

Met dit “Voetje” zet je deuren tijdelijk vast. De deurstopper is eenvoudig onder de geopende deur te plaatsen, waarna deze vast staat. De deurstopper past op alle binnendeuren waarvan de opening tussen de vloer en de deur kleiner is dan 25 mm. Wanneer de deurstopper niet in gebruik is, kan het voetje (hoog) opgehangen worden.
Opbergen buiten bereik van kinderen (1,60 m – 1,80 m hoogte)
Afstand tussen de deur en vloer maximaal 25 mm
Afmetingen: 11.6 x 9 cm
Gewicht: 56 gram

Prijs: € 12,95 NU € 3,95 OP=OP

Deurblocker “Handje”

 

De Finger Alert Door Blocker vingerbescherming is een simpele maar effectieve oplossing om te voorkomen dat kinderen hun vingers beknelling tussen de deur.

Maak deuren veiliger door deze deurblokker boven de deurklink te bevestigen. Draai de deurbuffer in horizontale positie en voorkomt dat een deur dicht slaat. Sluit de deur door het handje in verticale positie te draaien.

Deze vingerbescherming voor deuren is eenvoudig te installeren zodat je veel tijd (en geld) uitspaart. Dit vrolijke handje tegen vingerbeknelling is de ideale aanvulling als deurbeveiliging.

 

Prijs: € 12,49