Deurbeveiliging

Ieder jaar bezoeken ruim 13.000 kinderen in Nederland en België het ziekenhuis met beknelde, verwonde, gebroken en geamputeerde vingers. Dit zijn er natuurlijk veel te veel. Voorkom erger en plaats deurstrips voor de gevaarlijke scharnierzijdes van de deur. De deurstrips voorkomen dat kinderen hun vingers er tussen kunnen steken. Eén set deurstrips bestaan uit twee transparante strips. Eén voor aan de buiten- en één voor aan de binnenkant van de deur. Wij hebben deurstrips voor thuis- en professioneel gebruik.

Deurstrips voor thuis vind u onder aan deze pagina.

 

Voor professionele deurstrips klikt u hier!

NIEUW !! Deurvanger

Dichtslaande deuren door bijvoorbeeld tocht kunnen lelijke verwondingen aan vingers veroorzaken. Deze deurvanger voorkomt dat de deur met een harde klap dichtslaat.Kijk ook het filmpje van dit product over de uitleg en installatie.  Geschikt voor binnendeuren.
Prijs: € 6,99

Deurklem
Super!! Deze deurklem kan eenvoudig onder de deur geschoven worden en de deur kan geen kant meer op. Ook zeer geschikt voor deuren die door sterke tocht vaak dichtslaan.

Geschikt voor:                Deuren
Materiaal:                       Metaal
Montage:                        klemmen
Aantal:                            1 stuk


Prijs:   € 4,95 

Plaats de deurstopper tussen de 160 en 180 cm hoog
Plaats de deurstopper tussen de 160 en 180 cm hoog

Deurblokker  “ Finger Alert ”

Deze vrolijke deurblokker in de vorm van een handje is een simpele maar effectieve oplossing tegen vingerbeknelling. Door de deurblokker op de deur te plaatsen en in horizontale positie te draaien voorkomt u dat vingers bekneld raken bij een dichtslaande deur. Het sluiten van de deur is eenvoudig door simpelweg de deurblokker in de verticale stand te draaien.Deze vingerbescherming voor deuren is eenvoudig te installeren. Installatie middels 3M tape.

Bevestigen tussen 160-180 cm hoogte

Gemaakt van EVA-schuim  (een slijtvaste kunststof in geschuimde vorm)

In horizontale positie een stevige buffer
In horizontale positie een stevige buffer

Prijs: € 9,95

 

Deurstopper Finger Alert

Met de Finger Alert Deur Stopper zet je deuren tijdelijk vast. De deurstopper is eenvoudig onder de geopende deur te plaatsen, waarna deze vast staat. De deurstopper past op alle binnendeuren waarvan de opening tussen de vloer en de deur kleiner is dan 25 mm. Wanneer de deurstopper niet in gebruik is, kan het voetje (hoog) opgehangen worden.

Bevestigen met aanwezige 3M-tape
Opbergen buiten bereik van kinderen (1,60 m – 1,80 m hoogte)
Afstand tussen de deur en vloer maximaal 25 mm
Afmetingen: 11.6 x 9 cm
Gewicht: 56 gram

Prijs: € 9,95

Glasfolie met UV- bescherming

Superveilige glasfolie voor glazen o.a.deuren! Elk jaar zijn er weer ongevallen met glazen deuren (deuren met glaspanelen). Deze folie is ontwikkeld voor banken als inbraakbeveiliging. Het werkt heel eenvoudig. Het glas gaat wel kapot, maar door de hoge hechting van de zeer sterke folie blijven alle gevaarlijke glasscherven aan de folie zitten. Daardoor zal het kind minder of geen gevaarlijke snijwonden oplopen bij ongelukjes met deze deuren. Dit is een zeer veilig product.

Geschikt voor:                Glas
Materiaal:                       Folie
Kleur:                              Transparant
Aantal:                            1 stuk
Afmeting:                       76 x 152cm
Prijs:  € 39,95 NU € 34,95      

Deurflipper

Deze deurflipper beschermt kleine vingertjes tegen dichtslaande deuren.

U opent de deur en de deurflipper gaat automatisch naar buiten.

Snelle en eenvoudige montage voor aan de deurkruk. Bevestigen aan de binnenkant van de deur.

 

Geschikt voor:           Deuren
Materiaal:                  Kunststof
Montage:                   Om de deurklink heen klemmen


Prijs:  € 2,99  

 

 

 Jippie’s Deurstrip Finger Alert 110º set

Voor de brede en de smalle opening bij de scharnieren!

 

Dit zijn de beste en meest verkochte deurstrips voor thuisgebruik. Deurstrip Finger Alert 110º is speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt en de prijsgevoelige professionele markt waaronder scholen en kinderdagverblijven.De deurstrips zijn transparant, wat ideaal is want ze passen daardoor bij elk interieur. U beschermt de voor- en de achterkant bij de scharnieren.

Verkrijgbaar in lengtes van 120cm -150 cm – 180cm  De smalle deurstrip gaat over de scharnieren, de brede deurstrip over de binnenkant van de deur (juist daar waar de grote opening ontstaat). Voordeel is dat deze strip gelijmd kan worden, zodat er niet geboord of geschroeft hoeft te worden!

Bevestiging: volg de duidelijke instructies in de gebruiksaanwijzing en binnen een mum van tijd is de deur 100% beveiligd. TIP: gebruik een waterpas zodat de strip echt recht zit! Halverwege een bocht geeft problemen. Bij een bocht gaat een profiel “wringen” . U kunt er ook voor kiezen dat wij de deurstrippen voor u monteren vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier  of bel ons infonummer 0181-642310.

 

Opmerking: pas na 48 uur zit de tape echt stevig vast. 

 

Vingerbescherming Jippie’s Deurstrip 

Geschikt voor: Deuren in huis welke tot 110º opengaan

Kleur: Transparant  

Verkrijgbaar in 3 lengtes

Lengte: 2 x 120cm  (1x binnen-1x buitenkant deur) € 19,99 

Lengte: 2 x 150cm (1x binnen-1x buitenkant deur)  € 24,99   

Lengte: 2 x 180cm (1x binnen-1x buitenkant deur)  € 29,99  

 

 

 

 

Een deurstrip van langer 175 cm kan niet met postnl bezorgd worden. Deze wordt verzonden met speciaal vervoer. De kosten hiervan zijn dermate hoog dat wij bij een bestelling  helaas € 20,85 per zending moeten berekenen voor verzendkosten.

 

 

Voor professionele deurstrips kijk HIER