Deurbeveiliging

Ieder jaar bezoeken ruim 13.000 kinderen in Nederland en België het ziekenhuis met beknelde, verwonde, gebroken en geamputeerde vingers. Dit zijn er natuurlijk veel te veel. Voorkom erger en plaats deurstrips voor de gevaarlijke scharnierzijdes van de deur. De deurstrips voorkomen dat kinderen hun vingers er tussen kunnen steken. Eén set deurstrips bestaan uit twee  strips. Eén voor aan de buiten- en één voor aan de binnenkant van de deur. Wij hebben deurstrips voor thuis- en professioneel gebruik.

 

NIEUW! Allround Deurklink bescherming

Allround bescherming voor deurklinken gemakkelijk aan te brengen zonder gereedschap.


Voor kinderen, volwassenen, muren en meubels
De handgreepafdekking dempt de impact van pijnlijke stoten tegen deurgrepen. Het beschermt niet alleen kinderen tegen hoofdletsel, maar voorkomt ook letsel aan het lichaam of de armen van volwassenen. Bovendien zorgt het ervoor dat muren, meubels en andere objecten niet worden beschadigd door onbedoeld stoten van deuren, waardoor lelijke plekken ontstaan. Uiteraard BPA- vrij

 

Prijs per set (= 2 beschermers voor 1 deur) € 8,49

 

Deurstrip Finger Alert 110º set

Voor de brede en de smalle opening bij de scharnieren! 

 

Dit zijn de beste en meest verkochte deurstrips voor thuisgebruik en de kleine kinderopvang. De deurstrips zijn transparant, wat ideaal is want ze passen daardoor bij elk interieur. U beschermt de voor- en de achterkant bij de scharnieren.

Verkrijgbaar in lengtes van 120cm -150 cm – 180cm  De smalle deurstrip gaat over de scharnieren, de brede deurstrip over de binnenkant van de deur (juist daar waar de grote opening ontstaat). Voordeel is dat deze strip zelklevend is , zodat er niet geboord of geschroeft hoeft te worden!

Bevestiging: volg de duidelijke instructies in de gebruiksaanwijzing en binnen een mum van tijd is de deur 100% beveiligd. TIP: gebruik een waterpas zodat de strip echt recht zit! 

Opmerking: pas na 48 uur zit de tape echt stevig vast. 

Geschikt voor: Deuren welke tot 110º opengaan

Kleur: Transparant  

Verkrijgbaar in 3 lengtes

Lengte: 2 x 120cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 19,99 

Lengte: 2 x 150cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 24,99 

Lengte: 2 x 180cm  1x (binnenkant) brede opening 1x (buitenkant) smalle opening  € 29,99 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een deurstrip van langer 175 cm kan niet met postnl bezorgd worden. Deze wordt verzonden met speciaal vervoer. De kosten hiervan zijn dermate hoog dat wij bij een bestelling  helaas € 20,85 per zending moeten berekenen voor verzendkosten.

Voor professionele deurstrips kijk HIER

Deurstopper Taupé

– Beschermt kinderhanden tegen vingerbeknelling
– Zit betrouwbaar op de deur zonder te glijden
– Stevig en duurzaam
– Speciale ribstructuur zorgt voor een goede houvast

 

  Prijs € 2,99 

 

 

Deurklem
Super!! Deze deurklem kan eenvoudig onder de deur geschoven worden en de deur kan geen kant meer op. Ook zeer geschikt voor deuren die door sterke tocht vaak dichtslaan.

Geschikt voor:                Deuren
Materiaal:                       Metaal
Montage:                        klemmen
Aantal:                            1 stuk


Prijs:   € 4,95 

Plaats de deurstopper tussen de 160 en 180 cm hoog
Plaats de deurstopper tussen de 160 en 180 cm hoog

Deurblokker  “ Finger Alert ”

Deze vrolijke deurblokker in de vorm van een handje is een simpele maar effectieve oplossing tegen vingerbeknelling. Door de deurblokker op de deur te plaatsen en in horizontale positie te draaien voorkomt u dat vingers bekneld raken bij een dichtslaande deur. Het sluiten van de deur is eenvoudig door simpelweg de deurblokker in de verticale stand te draaien.Deze vingerbescherming voor deuren is eenvoudig te installeren. Installatie middels 3M tape.

Bevestigen tussen 160-180 cm hoogte

Gemaakt van EVA-schuim  (een slijtvaste kunststof in geschuimde vorm)

In horizontale positie een stevige buffer
In horizontale positie een stevige buffer

Prijs € 9,95

 

Deurstopper Finger Alert

Met de Finger Alert Deur Stopper zet je deuren tijdelijk vast. De deurstopper is eenvoudig onder de geopende deur te plaatsen, waarna deze vast staat. De deurstopper past op alle binnendeuren waarvan de opening tussen de vloer en de deur kleiner is dan 25 mm. Wanneer de deurstopper niet in gebruik is, kan het voetje (hoog) opgehangen worden.
Opbergen buiten bereik van kinderen (1,60 m – 1,80 m hoogte)
Afstand tussen de deur en vloer maximaal 25 mm
Afmetingen: 11.6 x 9 cm
Gewicht: 56 gram

Prijs: € 12,95