KORTING voor zakelijke klanten bij een afname vanaf € 250,00

(let op deze korting is tevens een snel betaal korting)

Bij installatie door ons ontvangt u zelfs extra korting

BEL 0181-642310 of mail naar info@kindveilighuis.nl

 

Betaling per factuur achteraf mogelijk  (NIET VOOR PARTICULIEREN KLANTEN)

KVH KindVeiligHuis is dé specialist in kinderveiligheid niet alleen voor verkoop maar ook voor installatie van alle kinderveiligheidsproducten.

Ons bedrijf is GVA gecertificeerd en al ons personeel is in het bezit van een VOG.

Deurstrips of andere veiligheidsartikelen laten installeren of informatie ? Vraag een vrijblijvende offerte!

 

Bel met: 0181-642310

Maandag t/m vrijdag 09:00-21:00

In het weekend van 12:00 tot 21:00

Contact via mail: info@kindveilighuis.nl 

 

 

Kindveilige radiatorombouw  “De luxe”

Radiatorombouw voor kinderopvang en scholen ter voorkoming van brandwonden en ernstige verwondingen

 

 

 

Deze kinderveilige ombouw is speciaal ontworpen om kinderen te beschermen tegen de gevaren van radiatorelementen in scholen en kinderdagverblijven. Het hete metaal en/of scherpe randen en uit stekende delen kan diverse ernstige verwondingen veroorzaken door leunen/vallen of stoten. Dit zijn veel voorkomende verwondingen die kinderen elke dag oplopen door onvoldoende beschermde radiatoren op kinderdagverblijven. Onze houten radiatorbekleding bedekt de radiator volledig, zodat kinderen de radiator niet kunnen aanraken. De brede afrondingshoek van de beschermer voorkomt scherpe hoeken. Tegelijkertijd zal de ruimte nog steeds probleemloos verwarmt kunnen worden. Door de ventilatiesleuven is er voldoende warmtecirculatie.

 

Dankzij het modulaire systeem kan de lengte aan elke radiatorafmeting worden aangepast. Het is snel en gemakkelijk te installeren. Door de luxueuze vormgeving met de mooi gebogen houten delen is dit product een echt zichtbare veiligheidsverbetering van uw kinderdagverblijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenschappen:

De radiatorbekleding is gemaakt van duurzaam hout (FSC-gecertificeerd). Hout is ook zachter dan metaal, dus een stoot tegen de bekleding is minder pijnlijk dan een stoot tegen de metalen radiator. Omdat de bekleding de radiator volledig bedekt, kunnen kinderen niet bij de radiator en zijn ze dus beschermd tegen verbranding door de hete radiator. Dankzij de ventilatiegleuven in de houten bescherming blijft warmtecirculatie mogelijk en is er geen warmteverlies. Doordat de sleuven 12 mm breed zijn, kan 98% van de kinderen tot en met 4 jaar hun vingers niet tussen de gebogen panelen klemmen (Daams, B. (2013).

Het ontwerp is al zeer mooi om zo te plaatsen maar als u dat wenst kunt u het ook nog schilderen in de door u gewenste kleur die past bij het interieur van de kamer.(gebruik wel een kindvriendelijke verf of lak)

 

Afmetingen:

Modulaire radiatorafdekking:
– hoogte  80 cm
– diepte = 29.5 cm
– lengte = afhankelijk van radiator
Geschikt voor horizontale radiatoren:
– Maximale hoogte  (van vloer tot bovenkant radiator) = 76 cm
– Maximale diepte (gemeten vanaf muur) = 25 cm

 

Prijsindicatie:

Prijsindicatie gemiddeld per meter, inclusief zijpanelen en exclusief btw: € 565,00 

 

Prijs aanvragen

 

Wilt u weten of deze ombouw bij u mogelijk is en wilt u hiervan een prijsopgaaf? 

Stuur ons dan uw email naar info@kindveilighuis.nl met foto’s en met de volgende afmetingen:

1. lengte van de radiator 

2. hoogte radiator vloer tot bovenzijde

3. ruimte boven uw radiator (in verband met eventuele raamkozijnen of vensterbanken) 

4. diepte van voorzijde radiator tot aan de muur

 

 

Professionele Deurstrips 

 

Finger Alert Professional

Onze antraciet gekleurde deurstrips nu ook te vinden in veel restaurants van McDonald’s en ook onze prachtige witte deurstrips strips in het Maxima Centrum in Utrecht alles geplaatst door onze vakmannen.

Klik hier voor alle informatie over professionele deurstrips van 180 cm tot 245 cm ook voor extra grote openingen en automatische deuren.

 

 

 Akoestisch Paneel “Wolk”

 

De akoestische wolk is een geluidsabsorberend paneel voor plafonds en wanden om de akoestiek in klaslokalen en andere ruimtes te verbeteren. De wolkvorm maakt het paneel een speels element in een kleuterschool of school.

 

Onderwijzen en leren zijn akoestisch veeleisende activiteiten. Onderzoek toont aan dat een slechte akoestiek in klaslokalen een enorm negatief effect kan hebben op de kinderen die in deze ruimtes leren. In ernstige gevallen kunnen leerlingen tot 70% niet horen, waardoor het bijna onmogelijk is om te begrijpen en zich te concentreren op wat er wordt onderwezen. Voor zowel docenten als studenten is een optimale akoestiek essentieel om de concentratie te stimuleren en vermoeidheid, hoofdpijn en andere gezondheidsproblemen te voorkomen.

 

Voor advies over wat u nodig heeft in uw ruimte kunt u met ons contact opnemen via info@kindveilighuis.nl of maak gebruik van het  contactformulier.

 

-Voor geluidscomfort
-Geluidsabsorptiewaarde 0,75
-B1 EN13501-1 en Oeko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
-Kan aan het plafond worden gemonteerd (geleverd met montageaccessoires) of aan de muur met lijm (MS Polymeer – niet inbegrepen)
-Gemaakt van 60% gerecycled polyester en 40% nieuw polyester
-Recyclebaar, zacht voor de huid en compatibel met allergieën

 

 • Afmetingen: 114 x 72 x 4 cm 

 • Kleur: Wit RAL 9016 

 • Inclusief montageset voor bevestiging aan plafond. Dit set  bestaat uit 4 metalen haken van 30 cm, 4 schroeven voor het paneel en 4 schroeven voor het plafond

 • Voor montage aan de muur dient u de wolk te plakken met een polymeer kit. Deze wordt niet meegeleverd en dient apart te besteld te worden.

 

 

Prijs: € 179,00

 

 

 

Polymeerkit voor bevestiging aan de muur of direct op plafond. 1 koker is voldoende voor 2 wolken.

Prijs: € 13,95

 

 

NIEUW! Allround Deurklink bescherming

 

 

Allround bescherming voor deurklinken gemakkelijk aan te brengen zonder gereedschap.

Voor kinderen, volwassenen, muren en meubels
De handgreepafdekking dempt de impact van pijnlijke stoten tegen deurgrepen. Het beschermt niet alleen kinderen tegen hoofdletsel, maar voorkomt ook letsel aan het lichaam of de armen van volwassenen. Bovendien zorgt het ervoor dat muren, meubels en andere objecten niet worden beschadigd door onbedoeld stoten van deuren, waardoor lelijke plekken ontstaan. Uiteraard BPA- vrij

 

Prijs per set (= 2 beschermers voor 1 deur) € 8,49

 

 

 

Raambeveiliging Dubbel Veilig 

 

 

* Helpt voorkomen dat kinderen uit het raam vallen

* Houdt inbrekers buiten

* Beperkt openen van het raam (max. 10 cm)

* Eenvoudige installatie

* Past op alle ramen

De raambeveiliging “Dubbel Veilig” maakt de ramen niet alleen veilig voor kinderen, maar ook tegen inbrekers. Het raam kan nog steeds volledig geopend worden, maar hier is dan wel een voorafgaande handeling met sleutel voor nodig.   De beveiliging fungeert als raamslot en het raam kan niet verder open dan 10 centimeter.

De raambeveiliging “Dubbel Veilig”beschikt over twee omhulsels met slot, schuif deze over de platen die aan het raam zijn bevestigd. De veer op de plaat houdt de Window Alert op zijn plaats. Beveilig het raam door de omhulsels te sluiten en verwijder de sleutel. Met deze beveiliging kan het raam alleen 10 cm worden geopend. Verwijder de beveiliging om het raam te geheel openen.

Prijs: € 29,95

 

 

 

 

Deurstopper Finger Alert

 

 

Met de Finger Alert Deur Stopper zet je deuren tijdelijk vast. De deurstopper is eenvoudig onder de geopende deur te plaatsen, waarna deze vast staat. De deurstopper past op alle binnendeuren waarvan de opening tussen de vloer en de deur kleiner is dan 25 mm. Wanneer de deurstopper niet in gebruik is, kan het voetje (hoog) opgehangen worden.

 

Opbergen buiten bereik van kinderen (1,60 m – 1,80 m hoogte)
Afstand tussen de deur en vloer maximaal 25 mm
Prijs: € 12,95 NU € 3,49 op=op

 

 

Kindveilige Spiegel

NU OOK IN HEXAGON
NU OOK IN HEXAGON

 

Deze kindveilige spiegels zijn de veilige keuze voor het geven van een helder en open gevoel voor scholen en kinderopvangcentra.Kinderen ervaren en ontdekken hun lichaam in de eerste cruciale jaren van hun ontwikkeling. Onze verschillende kindvriendelijke spiegels voor kinderopvangcentra zijn zeer reflecterend en onbreekbaar: Deze grote spiegel is perfect voor kinderen om naar zichzelf te kijken en kan individueel worden gecombineerd om aan je behoeften te voldoen. De babyspiegels met afgeronde hoeken is veilig te gebruiken in elke omgeving waar kinderen spelen. Met bijvoorbeeld statische zelfklevende stickers geven de spiegels een vrolijke uitstraling en trekken de aandacht van de kinderen zonder sporen achter te laten op het oppervlak.

De voordelen van deze kindveilige spiegels:

 

 

[/swifty_text]

 

[/swifty_text]

[/swifty_text]

*veilig alternatief voor traditionele glazen spiegels

*pedagogisch instrument en toevoeging interieur

*kindveilig materiaal met afgeronde hoeken

*slagvast en sterk reflecterend

*geschikt voor bijna iedere ruimte

 

 

 

verkrijgbaar in de vormen: 

 

 • rechthoek: 60 x 50 cm
 • hexagon: 50 x 57,8 cm

Prijs: € 60,00

 

 

Anti slip voetjes

 

Nodigt uit tot zittend plassen
Nodigt uit tot zittend plassen
Stuurt naar leuning van de trap
Stuurt naar leuning van de trap

 

Deze gekleurde Anti-slip voetjes voorkomen uitglijden op gladde vloeren of trappen.

Antislip voetje
Antislip voetje

Kinderen zijn vaak druk met spelen waardoor gevaren niet worden herkend. Rennen over bijvoorbeeld een natte vloer kan daardoor eindigen in een valpartij. Deze vrolijke anti-slip stickers zijn voorzien van een speciale antisliplaag dat zorgt voor grip waardoor ongelukken worden voorkomen. De gekleurde voetjes creëren een veiligere omgeving en functioneren ook als markering op de vloer en trap. De antislip voetjes zijn speels en stimuleren de oplettendheid van kinderen.

 

·         Voorkomt uitglijden en vallen

·         Plak en klaar

·         Lokt uit tot zithouding op wc voor jongens

·         Speciale antislip voelt niet als schuurpapier

 

Afmeting 12 x 9 cm

Kleur rood

Prijs is per set (1x links/1x rechts)

Prijs: € 5,95 

 

 

 

 

 

 

HOEK EN SCHERPE RAND BESCHERMING

 

 

 

 

 

 

Pilaar en muur bescherming

Deze pilaar- en muurbeschermer kenmerkt zich door zijn kindvriendelijke en geribbelde ontwerp waardoor muren, palen en kolommen op kindercentra eenvoudig met de flexibele bescherming veilig gemaakt worden voor kinderen.

Een botsing tegen een muur of pilaar tijdens het spelen kan leiden tot vervelend letsel. Het zachte materiaal van deze flexibele pilaar- en wandbeschermers absorbeert de zwaarste schokken waardoor verwondingen door ongelukken vermindert worden. In een omgeving waar kinderen spelen,  is er altijd het gevaar van een incident bijvoorbeeld door een val daarom is onze Pillar/Wall Guard een uitstekende oplossing om dit te voorkomen.

 • afmetingen: ± 100 x 100 x 2 cm 
 • robuust en schokabsorberend
 • voor binnen- en buitengebruik (weersbestendig)
 • bijtvast
 • eenvoudig schoon te maken
 • niet-giftig materiaal (brandvertragend / toxische versie op aanvraag)
 • installeren met Neopreen-lijm (los te bestellen) 
 • EN 71 en EN UNI 913:2009 gecertificeerd

Prijs: € 108,00 per mat ( ± 1 m²)