Kantel STOP

Productinformatie

  • onopvallende bevestiging aan de achterkant van het meubilair
  • optioneel voor lijmen of schroeven
  • stevige houvast dankzij individueel instelbare banden
  • beschermt tegen verwonding door om vallende meubels
  • Schroef- en gereedschapsvrije montage op gipswanden
  • Inhoud: 2 stuks inclusief uitgebreid bevestigingsmateriaal

Door het gewicht van het kind kan een meubel samen met de zware inhoud kantelen en het kind verwonden. Door een kantelbeveiliging te bevestigen voorkomt u dat uw kind verwondingen oploopt door een omvallend meubelstuk.

 

 

 

 

Keuze uit montagemethodes: lijmen of schroeven

 

De bevestiging van de Kantel STOP op meubels kan worden gedaan door middel van lijmen of schroeven. De speciaal ontwikkelde plakband kan zonder resten worden verwijderd. Als u de schroefvariant kiest, worden de schroeven aan de achterkant van het meubel bevestigd zodat deze onzichtbaar zijn.

 

Betrouwbare zekering dankzij de flexibel instelbare band. Door simpelweg op de clipsluiting te drukken, kan de riem van de kantel STOP op uw meubel individueel worden aangepast. Zo ontstaat er een stevige, nauwkeurige en veilige grip.

 

Met de innovatieve haak kan voor een schroef- en gereedschapsvrije installatie op pleisterwanden gekozen worden.

Dankzij het zelf tappende punt kan de innovatieve haak eenvoudig worden bevestigd door in  eenvoudig gipswanden te draaien. Zonder gereedschap toe te passen. Afhankelijk van de toestand van de wand kan het wanddeel ook veilig worden bevestigd met behulp van de meegeleverde schroeven. Dankzij het uitgebreide montagemateriaal is de kantel STOP voor meubels onmiddellijk klaar voor gebruik.

 

Prijs per set : € 14,95