Raam en balkondeur beveiliging 

 

 

LET OP: MOMENTEEL ZIJN ER BIJ DIVERSE AANBIEDERS OP HET INTERNET PLAKSLOTEN TE KOOP VOOR RAMEN WIJ ADVISEREN OM NOOIT PLAKSLOTEN TE GEBRUIKEN OP RAMEN MAAR RAAMBEVEILIGING ALTIJD TE SCHROEVEN!!

 

 

Met mooi weer gaan de ramen en deuren weer lekker open. Tegelijk nemen hiermee de gevaren voor uw kindje weer toe. Kinderen kijken graag hoe wij iets doen en proberen het daarna het liefst zelf ook eens even. Dus voorkom dat kinderen bij het raam kunnen en zeker dat ze het zelf open kunnen maken. Plaats meubels  die gebruikt kunnen worden als opstapje niet te dicht bij een raam. Nieuw voor kunststof kiep en kantelramen is onze Winlock Raambeveiliger  eenvoudig te monteren en voorkomt dat uw kindje zelf het raam kan open maken. Wanneer het raam openstaat zorg er dan voor dat dit zover begrenst is dat uw kindje er niet doorheen  kan vallen hiervoor is de raambeveiliger dubbel veilig, het raamkierset en onze kunststof raambeveiliger een prima oplossing. Lekker de balkondeuren open? Ook dan is het raadzaam om er voor te zorgen dat klim en klautermaterialen niet dicht bij de rand van het balkon staan zoals stoelen of een plantenbak.  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hekwerk te plaatsen zodat de deuren wel open kunnen maar uw kindje niet naar het balkon kan.

 

Voor op het balkon hebben wij ook speciale balkonnetten waardoor uw kindje niet het hoofdje tussen de spijlen door kunt steken en ook geen materialen naar beneden kan gooien waardoor andere mensen schade op kunnen lopen.

 

Voor ieder huis hebben wij een passende oplossing. Weet u niet wat u nodig heeft en wilt u graag advies voor uw huis? Wij komen geheel vrijblijvend langs om te kijken wat voor u de beste oplossing is.  Stuur een email naar: info@kindveilighuis.nl of bel 0181-642310.

 

Raambeveiliging DubbelVeilig Met Sleutel

* Voorkomt dat kinderen uit het raam vallen 

* Inbraak werend

* Beperkt openen van het raam (tot max. 10 cm) Houd bij kinderen 6,5 cm aan.

* Eenvoudige installatie

* Past op alle ramen

De raambeveiliging “Dubbel Veilig Met Sleutel” maakt de ramen niet alleen veilig voor kinderen, maar ook tegen inbrekers. Het raam kan nog steeds volledig geopend worden, maar hier is dan wel een voorafgaande handeling met sleutel voor nodig.  De beveiliging fungeert als slot en als openingsbeperking . Eenmaal geplaatst kan het raam niet verder open dan maximaal 10 centimeter. Voor gebruik als inbraakbeveiliging kunt u de opening ook kleiner houden door de bevestigingsplaatjes verder uit elkaar te zetten.

De raambeveiliging “Dubbel Veilig Met Sleutel” bestaat uit 2 sleutelsloten met slotplaten en verbonden met elkaar door een staaldraad omhult met een witte hoes om beschadigingen aan uw raam te voorkomen. Schuif de schuifsloten over de slotplaten die u aan het raam bevestigd heeft. Met deze beveiliging kan het raam alleen max 10 cm worden geopend. Verwijder de beveiliging om het raam te geheel openen.

 

Dit product voldoet aan BS EN CEN Test Standards:

BS EN 14351-1:2006 / 2010 / 2016. (Clause 4.8)

BS EN 13126-5: 2011.

BS 6375 – Pt2

 

Adviesprijs: € 39,95

Onze prijs: € 36,45

 

 

 

 

Winlock raambeveiliging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Reer WinLock is een kinderslot voor raam en balkon deur . Dit mechanisme zorgt ervoor dat kinderen niet het raam of de deur zelf kunnen openen waardoor levensgevaarlijke situaties ontstaan.De WinLock vergrendeld de greep in de gesloten of gekanteld positie. Door een volwassene eenvoudig te openen.

Installatie zonder boren en lijmen. In wit of antraciet.

Prijs: €10,50  NU € 6,50

 

Reer Balkonnet

Beschermt en voorkomt dat uw kind dingen naar beneden gooit wanneer hij of zij op het balkon aan het spelen is. Het weerbestendige fijnmazige net is gemakkelijk aan de balustrade te bevestigen. Met 6 ringschroeven en 24 bevestigingsbandjes. Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 300 x 95 cm.

Met 6 ringschroeven en 24 bevestigingsbandjes. Materiaal: 100% polyester.
Afmeting: 294 x 94 cm.

Prijs: € 21,90 NU € 17,95