Raam en balkondeur beveiliging

 

Met mooi weer gaan de ramen en deuren weer lekker open. Tegelijk nemen hiermee de gevaren voor uw kindje weer toe. Kinderen kijken graag hoe wij iets doen en proberen het daarna het liefst zelf ook eens even. Dus voorkom dat kinderen bij het raam kunnen en zeker dat ze het zelf open kunnen maken. Plaats meubels  die gebruikt kunnen worden als opstapje niet te dicht bij een raam. Bij lage vensterbanken kunt u er voor kiezen om een hekwerk te plaatsen.  Nieuw voor kunststof kiep en kantelramen is onze Winlock Raambeveiliger  eenvoudig te monteren en voorkomt dat uw kindje zelf het raam kan open maken. Wanneer het raam openstaat zorg er dan voor dat dit zover begrenst is dat uw kindje er niet doorheen  kan vallen hiervoor is de raambeveiliger dubbel veilig, het raamkierset en onze kunststof raambeveiliger een prima oplossing. Lekker de balkondeuren open? Ook dan is het raadzaam om er voor te zorgen dat klim en klautermaterialen niet dicht bij de rand van het balkon staan zoals stoelen of een plantenbak.  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hekwerk te plaatsen zodat de deuren wel open kunnen maar uw kindje niet naar het balkon kan.

 

Voor op het balkon hebben wij ook speciale balkonnetten waardoor uw kindje niet het hoofdje tussen de spijlen door kunt steken en ook geen materialen naar beneden kan gooien waardoor andere mensen schade op kunnen lopen.

 

Voor ieder huis hebben wij een passende oplossing. Weet u niet wat u nodig heeft en wilt u graag advies voor uw huis? Wij komen geheel vrijblijvend langs om te kijken wat voor u de beste oplossing is.  Stuur een email naar: info@kindveilighuis.nl of bel 0181-642310.

 TOT 31 JANUARI  20% KORTING  OP ALLE * ARTIKELEN 
 GEBRUIK DE CODE “VEILIG” IN UW WINKELMAND EN ZIE DIRECT UW KORTING 

 *NIET GELDIG IN COMBINATIE MET ANDERE AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Raambeveiliging Dubbel Veilig 

* Helpt voorkomen dat kinderen uit het raam vallen

* Inbraak werend

* Beperkt openen van het raam (tot max. 10 cm)

* Eenvoudige installatie

* Past op alle ramen

De raambeveiliging “Dubbel Veilig” maakt de ramen niet alleen veilig voor kinderen, maar ook tegen inbrekers. Het raam kan nog steeds volledig geopend worden, maar hier is dan wel een voorafgaande handeling met sleutel voor nodig.  De beveiliging fungeert als raamslot en het raam kan voor de bescherming voor vallen uit het raam niet verder open dan 10 centimeter. Voor gebruik als inbraakbeveiliging kunt u de opening ook kleiner houden door de bevestigingsplaatjes verder uit elkaar te zetten.

De raambeveiliging “Dubbel Veilig”beschikt over twee omhulsels met slot, schuif deze over de platen die aan het raam zijn bevestigd. De veer op de plaat houdt de raambeveiliger op zijn plaats. Beveilig het raam door de omhulsels te sluiten en verwijder de sleutel. Met deze beveiliging kan het raam alleen max 10 cm worden geopend. Verwijder de beveiliging om het raam te geheel openen.

Dit product voldoet aan BS EN CEN Test Standards:

 BS EN 14351-1:2006 / 2010 / 2016. (Clause 4.8)

 BS EN 13126-5: 2011.

 BS 6375 – Pt2

Adviesprijs: € 29,95

Onze prijs: € 24,95    

 

 

 

NU OOK IN ANTRACIET
NU OOK IN ANTRACIET

 

 

NIEUW !!  Raambeveiliging Winlock Fenster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Reer WinLock is een kinderslot voor raam en balkon deur . Dit mechanisme zorgt ervoor dat kinderen niet het raam of de deur zelf kunnen openen waardoor levensgevaarlijke situaties ontstaan.De WinLock vergrendeld de greep in de gesloten of gekanteld positie. Door een volwassene eenvoudig te openen. Installatie zonder boren en lijmen. In wit of antraciet.

Prijs: €10,50

 

 

 

 


Raamkierset Jippie

 

Dit raamkierset heeft een dubbele beveiliging naast de ring die in de grote opening gehouden dient te worden moet ook  het witte “schuifslotje”naar de grote opening geschoven te worden. Dubbel dus extra veilig!

 

Geschikt voor:                              ramen

Materiaal:                                     metaal
Montage:                                      schroeven (Bijgeleverd)
Aantal: 1 stuk (voor 1 raam)
Prijs :  € 5,99  

 

 

 


Kunststofraamsluiter

 

Deze kunststof raamsluiter werkt op alle soorten ramen. Zowel op ramen die naar binnen als die naar buiten open gaan. Hiermee kan uw kind het raam niet verder openen dan 7 cm en en dus niet naar buiten klimmen of vallen. Bij sluiting van het raam haakt het weer automatisch vast. Variabel instelbaar.

 

 

Geschikt voor: ramen
Materiaal:   kunstof
Montage:  schroeven
Aantal: 1 stuk

Prijs: € 7,95 

 

 

 

Balkonnet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een geweven net, een soort stevige vitrage. Het is wit geweven, zodat het de wind door laat en niet gaat klapperen. 

Het veiligheidsnet voor balkons voorkomt dat uw kind voorwerpen van het balkon gooit of zijn of haar hoofdje tussen de spijlen door naar buiten steekt. Het waterbestendige, dicht geweven net kan heel gemakkelijk aan de balkonrand bevestigd worden met de 6 bijgeleverde ogen en de 24 bevestigingskoorden. Het veiligheidsnet kan ook bij gevaarlijke open trappen worden gebruikt.

 

Geschikt voor: buiten en binnen
Hoogte:  94 cm
Breedte:  2,94 m
Kleur: wit
Materiaal: polyester

Prijs:  € 19,90