PureAir luchtreiniger Onderhoudsvrij !!!

Verhoog uw binnenluchtkwaliteit!

De luchtreiniger verwijdert op schadelijke en verontreinigende stoffen zoals fijnstof, vluchtigeorganische stoffen, tolueen en benzeen. De luchtreiniger maakt de kamerlucht vrij van allergenen zoals. bijv. stof, pollen, schimmel.

De luchtreiniger verwijdert ook virussen, ziektekiemen en bacteriën.

 

De lucht is vervuild met schadelijk fijn stof en meestal is de vervuiling in gebouwen zelfs hoger dan buiten. Nieuw meubilair bezit lijmen die zich door de lucht verspreiden en onze gezondheid schaden. Vluchtige organische stoffen (VOC’s) in de lucht kunnen allergieën, hoofdpijn, schade aan het immuunsysteem en andere ziekten veroorzaken (bijv. Sick-building syndrome). Bacteriën en virussen verspreiden zich meestal door de lucht. De PureAir kamer luchtfilter verwijdert deze luchtvervuiling, het verbeterd de luchtkwaliteit, neutraliseert onaangename geuren en elimineert effectief voorkomende allergie triggers. Voor een schone, zuivere kamerlucht.

 

 

Voor een gezond binnenklimaat

Elimineert luchtvervuiling

Onze lucht bevat allergenen, bacteriën, virussen en andere deeltjes. Ze bewegen samen met andere verontreinigende stoffen zoals deeltjes en stuifmeel in de lucht en kunnen verschillende vormen van ongemak veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om de lucht welke u inademt te reinigen en deze verontreinigende stoffen te verwijderen. De PureAir-ruimteluchtreiniger zuigt de verontreinigde lucht aan in de behuizing. In de dichte binnenkamer van de luchtreiniger worden bacteriën en ziektekiemen in de lucht gedood en gedesinfecteerd door middel van UV-C-licht. Vervolgens worden de verontreinigende stoffen en geuren in de fotokatalysator afgebroken door middel van actieve zuurstof en geneutraliseerd door ionisatie. Via de luchtuitlaat wordt de gereinigde lucht weer in de kamer vrijgegeven.

 

 

Betrouwbare luchtzuivering

Onderhoudsvrij en zonder filter

Terwijl andere apparaten met behulp van HEPA-filters de verontreinigende stoffen alleen uit de lucht filteren, bevinden ze zich in de PureAir door het drievoudige reinigingsproces tot 98% geëlimineerd en verwijderd tot 99,9% van bacteriën en ziektekiemen. Het UV-licht doodt effectief kiemen en pathogenen zonder het gebruik van chemische middelen. Voor mensen is het gebruik van UV-licht volledig onschadelijk. De methode van de luchtreiniger is ook bekend van ziekenhuizen. Het tweede voordeel ten opzichte van andere apparaten met HEPA-filters is dat het apparaat volledig onderhoudsvrij is. De onschadelijke deeltjes vallen op de grond en worden verwijderd tijdens regelmatige reiniging, bijvoorbeeld door te stofzuigen.

Eenvoudig en intuïtief

Dankzij bediening met één knop

De luchtreiniger is bijzonder eenvoudig te bedienen dankzij de bediening met één knop. Door herhaald op de Aan / Uit-knop te drukken, kan niet alleen het apparaat worden in- of uitgeschakeld. maar ook de gewenste reinigingsduur – ofwel timerfunctie (1-uursreiniging) of continu-modus – en het helderheidsniveau van het oriëntatieverlichting kan worden geselecteerd.

 

 

Voor meer oriëntatie in het donker,

Inclusief oriëntatielicht

De PureAir is de enige luchtreiniger uitgerust met een oriëntatielicht. De schemeringssensor schakelt het warme witte lampje automatisch in als het 5 minuten donker is. Dankzij de bewegingssensor wordt het licht op de luchtreiniger dan altijd opnieuw geactiveerd als het apparaat bewegingen in het detectiegebied detecteert. De helderheid van het licht kan in 3 niveaus worden aangepast.

 

 

Een leuke accessoire voor de kinderkamer.

Aangezien vooral de jongste moet worden beschermd tegen de schadelijke deeltjes van de in te ademen lucht is de PureAir ideaal voor de kinderkamer. Dankzij de meegeleverde sticker kan de luchtreiniger opgevrolijkt worden. Geen geluidshinder door de lage ruis van minder dan 50dbA.

 

Productdetails

-verwijdert allergenen, virussen, ziektekiemen, bacteriën

-elimineert schadelijke verontreinigende stoffen, zoals zwevende deeltjes of rook

-selecteerbare timer of continue modus

-onderhoudsvrij, zonder filter

-reinigt 11m³ per uur

-oriëntatielicht met bewegings- en schemeringssensor

-3 helderheidsniveaus

-LED-kleur: warm wit, 2800-3500K

-geluidsniveau: ≤50 dBA (1m)

-inclusief zelf aan te brengen sticker met leuke olifant print

Prijs: € 69,95 NU € 38,00 OP=OP

 

 

 

 

Smuuzy kruik

 

 

 


Deze heerlijk zachte kruik wordt zacht wanneer je hem met warm water vult. De kruik is gemaakt van thermoplast (PVC- en PHthalaat vrij)  en beschikt over een exclusief veiligheidsslot. De kruikenzak is gemaakt van lekker zacht polyesterfleece. Alle materialen zijn TÜV-getest en volledig recyclebaar.

Kleur: wit met een hondje op de voorzijde.
Prijs: € 13,99 NU 7,50 OP=OP