Kabel opbergbox Designline

Als baby’s beginnen te kruipen/ tijgeren en leren lopen, is niets veilig voor ze omdat ze alles willen ontdekken. Met name stopcontacten en stekkerdozen met rood licht schijnen op baby’s in de ontdekkingsfase een grote aantrekkingskracht uit te oefenen. Daarom probeer je altijd een veilige omgeving voor hen te creëren en bronnen van gevaar te minimaliseren. Met name elektriciteitsongevallen kunnen dodelijke gevolgen hebben.
Deze kabelbox zorgt voor een geordend kabel opruimsysteem en verbergt stekkers voor kinderhandjes  en is dus betrouwbare bescherming tegen stroomongevallen
De kabels worden kindveilig opgeborgen in de box. Het geïntegreerde draaislot voorkomt dat het deksel door kleine kinderen wordt verwijderd en dat uw kind bij de gevaarlijke stopcontacten kan komen.
Voorkomt struikelgevaar door rondslingerende kabels
Omdat stopcontacten zich vaak dicht bij de vloer bevinden, is het moeilijk te voorkomen dat kabels over de vloer lopen. Een wirwar van verschillende kabels kan snel een struikelblok worden voor de nog wankele beentjes van kleine kinderen. Er bestaat ook gevaar voor verwurging van de lange kabels als uw kind hiermee speelt. De CableGuard Box brengt orde in de kabelwarboel en beschermt uw kind tegen gevaarlijke verwondingen.
Extra kindveilig
Dankzij speciale kabelgeleiding
 

 

De kabeldoos zorgt voor overzicht en is 30,5 x 13,5 x 13,5 cm groot. Het ordent de kabels onder uw drukke bureau en overal waar veel kabels samenkomen. Hij is geschikt voor 3- en 4-voudige stekkerdozen met tuimelschakelaars, timers en grote voedingen. De kabelwartels in het deksel maken het gemakkelijk om mobiele telefoons en tablets op te laden zonder dat u naar de oplaadkabel hoeft te zoeken.
Geen risico op warmteontwikkeling dankzij geïntegreerde ventilatiesleuven
Laadkabels kunnen ook oververhit raken. Om uw apparaten te beschermen, is permanente luchtcirculatie in de doos vereist. Op de benedenverdieping zijn daarom ventilatiesleuven geïntegreerd. De zijuitgangen ondersteunen dit proces en maken het ook mogelijk om de kabels op een ordelijke manier in en uit te leiden, waardoor de kabels niet knikken.

Prijs € 25,30 

 

Stopcontactbeveiliging

 

 Schroefbare stopcontactbeveiligers nergens anders verkrijgbaar

 

Beschermt tegen gevaarlijke elektrische schokken en de gevolgen daarvan

Kindveilig: ontgrendelen alleen mogelijk met  pennen van stekker

Sluit automatisch wanneer u de stekker verwijderd

Stevige ondersteuning:  word bevestigd  d.m.v. reeds aanwezige schroef in het stopcontact 

Kleur: Wit

 

LET OP! Schroef moet in het midden van het stopcontact zitten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: doos van 10 stuks : € 7,00

 

 

 

Stopcontactbeveiliger met verbeterde plakstrip wit of transparant

Voorkomt dat uw kind voorwerpen in het stopcontact kan steken.

 

Prijs: doos van 10 stuks € 6,00 

 

 

 

 

          


Blinde pluggen

 

Het stopcontact wordt afgedekt met een transparant plaatje waardoor de contactdoos veilig buiten het bereik van kindervingertjes blijft. Door een andere plug (of de gele) ondersteboven op de gebruikte plug te plaatsen kun je hem ”vastklikken” en weer verwijderen. Voldoet aan alle eisen voor de electronica. Geschikt voor geaarde en ongeaarde contactdozen.

Aantal: 5 stuks wit + 1 stuk geel

Prijs € 5,99