Zindelijkheid

 

My Carry Potty  Hét potje voor op reis!

 

 

 

My Carry Potty is de nieuwe oplossing als het gaat om zindelijkheidstraining. Een lichtgewicht, waterdicht potje zonder wegwerpzakjes. Het speciale design zorgt ervoor dat, zelfs wanneer er een plasje is gedaan in het potje, je deze dicht kan doen en zo mee kan nemen zonder lekken. Geen gedoe meer met zakjes of luiers. Gewoon even stoppen, plasje doen, deksel dicht en je bent weer onderweg.

 

Gemaakt van hoge kwaliteit en duurzaam plastic, leuk om te zien en eenvoudig om mee te nemen.Kinderen zijn gek op de fantasie volle kleuren en de leuke dierenprints en nemen hun potje het liefste overal mee naartoe! Zindelijk worden wordt een stuk leuker op deze manier!  Geschikt voor peuter en kleuter!

 Koe, Bijtje of  Lieveheersbeestje

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: € 29,95  

 

 


 

De Magic Potty™ zindelijkheidstraining

 

 

   

 

 

 

Zindelijk worden wordt nu wel heel erg leuk!

De Magic Potty™ zindelijkheidstraining bestaat uit 2 Plasstickers™, een kinderboekje, een stappenplan en 75 zonnetje beloningsstickers. Je plakt een ‘magic’ sticker™ op de bodem van een potje. Elke plasje wordt nu beloond met een leuk zonnetje in het potje.

Zonnetje zien is ook zonnetje plakken! Na het zien van het zonnetje in het potje mag de kleine ook nog een zonnetje in het bijbehorende kinderboekje plakken.

De training wordt compleet gemaakt met een eenvoudig stappenplan en een checklist waarmee je kunt bepalen wanneer je het beste met de training kunt beginnen.

Prijs: € 8,95    

     

 


Toiletslot “Lid Lok”

Kinderslot voor toilet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen vinden de toilet vaak reuze interessant. Er zit water in, je kunt doorspoelen, de bril kan omhoog en noem maar op. Om er nou voor te zorgen dat niet ieder speelgoedje in de wc beland, en de vingers niet onder een dichtvallende bril komen is er deze universele toiletafsluiter die past op de rand van elk toilet. Eenvoudig met één hand te openen.

Prijs: € 11,95

                            

      


 

Cushie Traveler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een wc-bril verkleiner die u in kunt klappen waardoor hij handig mee te nemen is naar oma, een restaurant of op vakantie. Bovendien zorgen de kussentjes ervoor dat uw kleine zeer comfortabel zit. Het is een zeer zachte en verkleinende toiletbril. Geen geknelde billetjes meer! Deze bril verkleiner past op bijna elk standaard toilet en verschuift niet. Gemakkelijk te reinigen. Overal mee naar toe te nemen omdat de bril heel compact opgevouwen kan worden. U krijgt er ook een wasbare draagtas bij.

Prijs: € 17,95 

 

 

Mini Toilet

 

 

KINDER-WC

Kinderen doen graag volwassenen na.

Deze kinder-WC is een kopie van een gewone WC.  Je kind ziet hetzelfde als wat jij doet zal het dus makkelijker accepteren. Zo wordt  zindelijk worden wel heel leuk.

 

De kinder-WC bestaat uit 4 delen van duurzaam polypropyleen.

Het bovenste deel kan weggenomen worden voor een gemakkelijke reiniging.

Het ergonomische design met een optimale zithoogte zorgt voor een comfortabel zitgevoel.

Kleur: alleen in wit parelmoer zoals op foto 1

Prijs € 19,95

 

 

 

WC Cover

 

 

 

 

Hygiënische wegwerp wc covers.

Vermindert het gevaar op bacteriën

Ideaal voor zwangere vrouwen en kinderen

De Reer hygiënische wegwerp-wc afdekkers voor onderweg zijn extra breed met hygiënische vleugels aan de zijkant welke voorkomen dat er direct contact ontstaat met de bril en verkleinen zo het risico op infecties. Scheurvrij, antibacterieel en waterdicht. Dankzij de 3 plakstrips blijven ze op hun plaats.

 

Materiaal: PE-folie, verse celstof

Inhoud 3 stuks

Prijs: € 3,49

NIEUW!!!

Anti slip voetjes

Deze gekleurde Anti-slip voetjes voorkomen uitglijden op gladde vloeren of trappen.

Antislip voetje
Antislip voetje

Kinderen zijn vaak druk met spelen waardoor gevaren niet worden herkend. Rennen over een natte vloer kan daardoor eindigen in een valpartij. Deze vrolijke anti-slip stickers zijn voorzien van een speciale antisliplaag dat zorgt voor grip waardoor ongelukken worden voorkomen.

De gekleurde voetjes creëren een veiligere omgeving en functioneren ook als markering op de vloer en trap. De antislip voetjes zijn speels en stimuleren de oplettendheid van kinderen.

 

·         Voorkomt uitglijden en vallen

·         Plak en klaar

·         Lokt uit tot zithouding op wc voor jongens

·         Speciale antislip voelt niet als schuurpapier

 

Afmeting 12 x 9 cm

Kleur rood

Prijs is per set (1x links/1x rechts)

Prijs: € 5,95

 

 

Nodigt uit tot zittend plassen
Nodigt uit tot zittend plassen
Stuurt naar leuning van de trap
Stuurt naar leuning van de trap