Designline hekwerken

PURISTIC DOORGUARD

LET OP dit hekwerk mag NIET aan de bovenzijde van een trap geplaatst worden.

 

Zodra de kleintjes kruipen en hun omgeving beginnen te verkennen worden bepaalde ruimtes in huis, zoals de keuken of de badkamer waar gevaarlijke apparatuur of schoonmaakmiddelen worden bewaard, gevaarlijk.

Hete kachels, medicijnen of wasmiddelen trekken op magische wijze kleine kinderen aan en kunnen ernstig letsel veroorzaken, zoals brandwonden of vergiftiging. Met een kind veilig toegangshek kunt u kamers beveiligen waar gevaren op de loer liggen, waardoor uw kind wordt beschermd tegen letsel.

Design meets safety  Puristic doorguard – modern en veilig

Ontwerpgerichte producten worden steeds belangrijker in het leven. Met name in het ontwerp van de van keuken en woonkamer, is veel tijd, moeite en geld geïnvesteerd. 

Als beveiligingsexpert reageert Reer op deze trend en geeft het een voorbeeld met de DesignLine: mooi design in harmonie met de hoogste beveiliging. 
Dankzij het extra sterke acrylglas, zorgt de Puristic doorguard niet alleen voor een hoge veiligheid, maar past het harmonieus in uw moderne woonsfeer dankzij het heldere ontwerp.

 

Een kindveilige sluiting

Gemakkelijk Shut-lock-systeem met slot indicator

Het Easy Shut sluitsysteem van de Power Battery Pack maakt het onmogelijk voor kinderen om het hek te openen, voor volwassenen is het comfortabel met één hand te bedienen. Een kleine druk volstaat voor het sluiten en de deurbeschermer automatisch wordt vergrendeld. Een geïntegreerd kleurindicator in het handvat geeft visueel aan of het hek correct is gesloten en biedt dus nog meer veiligheid.

 

 

 

 

De Puristic doorguard is flexibel in gebruik dankzij de aanpasbare breedte.

De traploos instelbare breedte van 76 – 96,5 cm past Puristic optimaal aan de breedte van uw deuren en doorgangen aan. Dankzij de twee meegeleverde uitbreidingen, kan de Puristic doorguard verder worden uitgebreid met 7 cm per stuk. Voor extra brede doorgangen zijn er ook extra uitbreidingen beschikbaar. Met maximaal 2 extra uitbreidingen kan de deurbeschermer worden verlengd tot een breedte van 124,5 cm.

 

 

Een hek met meer veiligheid in het donker dankzij de NightSafe  

De ingesloten fluorescerende NightSafe-verlichtingsrail wordt eenvoudig aan de onderkant van het klemframe bevestigd. Hij brandt tot 12 uur en maakt het hek in het donker zichtbaar. Dit vermindert het risico op struikelen in het donker aanzienlijk en zorgt voor meer veiligheid in het donker.

Informatie over het produkt:

 • variabel instelbare breedte van 76-96,5 cm
 • Installatiehoogte: 77 cm
 • Materiaal: aluminium, kunststof, veiligheidsglas acryl
 • Kleur: antraciet
 • Inhoud: 1 x hekwerk, 2 x verlengstuk, 1 x montageset incl. Waterpas, 1 x NightSafe
 • geschikt voor kinderen tot 24 maanden
 • indien correct geïnstalleerd tussen twee schone, droge en stabiele oppervlakken, voldoet het hekwerk aan:                EN 1930: 2011
 • Prijs: €139,99  

 

 

Verlengset € 32,99 

Trend DesignLine

Creëer een veilige omgeving voor uw kind met de Trend Designline

 

De Trend designline is ook geschikt voor plaatsing boven aan een trap.

 

Trappen vormen een groot gevaar voor kinderen. Ongelukken door het vallen van de trap trap leidt nog steeds tot valpartijen waarbij kinderen ernstig letsel oplopen. Ook het naar boven klimmen op een trap leidt vaak tot valpartijen.

 

Maar niet alleen trappen  vormen een gevaar voor uw kindje ook de keuken of de badkamer waarin gevaarlijke apparaten of reinigingsmiddelen zijn opgeslagen vormen een bron van gevaar.

Bijvoorbeeld hete kookplaten, medicijnen of reinigingsproducten kunnen leiden tot ernstige verwondingen zoals brandwonden of vergiftiging.

 

Bescherm je kind en scherm onveilige gebieden af met het Trend Designline hekwerk. 

Bijzondere flexibele deur- en trapbescherming dankzij verschillende toepassingsmogelijkheden en instelbare breedtes.

Hoewel de Trend Guardian bijzonder geschikt is voor trappen en gangen vanwege de vaste schroefverbinding, kan hij ook aan deurkozijnen en traploze doorgangen worden bevestigd.

Dankzij het EasyFix-snelmontagesysteem wat ook los verkrijgbaar ( handig voorbijvoorbeeld bij opa en oma) is en de instelbare breedte van 76 – 106 cm kan Trend snel en gemakkelijk op veel verschillende locaties worden gebruikt bijvoorbeeld bij opa en oma.

Deur- en traphek snel en eenvoudig te monteren dankzij EasyFix snelmontagesysteem

De aluminium rails van het EasyFix snelle installatie systeem kan met slechts een paar eenvoudige stappen gemakkelijk en snel geïnstalleerd worden zonder het gedoe van meten. Om schade aan het kozijn te voorkomen kan de  EasyFix ook voor de deuropening gemonteerd voorkomen. Wanneer  er geen hek tussen de EasyFix zit zijn ze bijna onzichtbaar.

Meer informatie over het EasyFix-snelmontagesysteem vindt u hier.

Kindveilige sluiting Active Lock-sluitsysteem met vergrendelingsindicator

Het dubbele vergrendelingssysteem van de functieknop maakt het voor kinderen onmogelijk om het hek zelfstandig te openen, maar voor volwassenen is het eenvoudig om met één hand te bedienen.

Een kleurindicator die visueel in de handgreep is geïntegreerd, geeft aan of het rooster correct is gesloten en biedt dus nog meer veiligheid.

Een deur- en traphek zonder klemframe barrièrevrij en met volledige doorgangsbreedte.

De Trend Designline vereist geen klemframe vanwege de vaste schroefverbinding. De beschermer maakt dus een barrièrevrije doorgang mogelijk en is ideaal voor montage aan de bovenkant van een trap. Het deurelement kan volledig in beide richtingen worden geopend. Een stop voor het beperken van de openingsrichting is inbegrepen.

Informatie over het produkt:

 • variabel instelbare breedte van 76-106 cm
 • Installatiehoogte: 78 cm
 • Materiaal: hout: populier (Populus uit China), aluminium, en plastic
 • Kleur: antraciet, aluminium
 • Inhoud: 1 x rasterhek, 1 x EasyFix montageset incl. waterpas en1 x set afstandblokjes voor plinten
 • geschikt voor kinderen tot 24 maanden
 • indien correct geïnstalleerd tussen twee schone, droge en stabiele oppervlakken, voldoet het kinderscherm aan EN 1930: 2011

 

Prijs: € 139,99 

Extra EasyFix montageset 

 

 Prijs: € 59,99 

 

 

ClearVision

 

De ClearVision is een bijzonder flexibele deur- en trapbescherming voor zowel aan de boven- als benedenzijde dankzij verschillende toepassingsmogelijkheden en instelbare breedtes.

 

Hoewel de ClearVision Guardian bijzonder geschikt is voor trappen en gangen met treden vanwege de vaste schroefverbinding, kan deze ook tussen deurposten en traploze doorgangen worden bevestigd.

 

Dankzij het EasyFix snelmontagesysteem en de instelbare breedte van 74 – 100 cm, kan ClearVision snel en gemakkelijk worden gebruikt op veel verschillende locaties evenals de Trend Designline.

 

Design meets safety

 

Ontwerpgerichte producten worden steeds belangrijker in alle gebieden van het leven. Met name in het ontwerp van de woonkamer en keuken is veel tijd, moeite en geld geïnvesteerd. Als beveiligingsexpert reageert Reer op deze trend en geeft het een voorbeeld met hun DesignLine producten, mooi in harmonie met de hoogste beveiliging.

Dankzij het extra sterke acrylglas zorgt ClearVision niet alleen voor een hoge beveiliging, maar past het harmonieus in uw moderne woonsfeer dankzij het heldere ontwerp.

Snelle en eenvoudige montage

met EasyFiX

 

De aluminium rails van het EasyFix snelle installatie systeem kan met slechts een paar eenvoudige stappen,

snel geïnstalleerd worden zonder het gedoe van meten. Om schade aan het kozijn te voorkomen kan de EasyFix ook vóór de deuropening gemonteerd worden bijkomend voordeel is dat de gehele doorgang benut kan worden. EasyFix is ook als extra leverbaar zodat de ClearVision  ​​op verschillende plaatsen in huis gemonteerd kan worden maar ook bijvoorbeeld bij opa en oma. Wanneer het hekwerk niet tussen de aluminium rails hangt is deze bijna onzichtbaar.

Kindveilige sluiting Active Lock-sluitsysteem met vergrendelingsindicator

 

Het dubbele vergrendelingssysteem van de functieknop maakt het voor kinderen onmogelijk om het hek zelfstandig te openen, maar voor volwassenen is het eenvoudig om met één hand te bedienen.

Een kleurindicator die visueel in de handgreep is geïntegreerd, geeft aan of het rooster correct is gesloten en biedt dus nog meer veiligheid.

Variabel instelbare breedte van 74-100 cm

Installatiehoogte: 78 cm

Materiaal: aluminium, kunststof, veiligheidsglas acryl

Kleur: antraciet, aluminium

Inhoud: 1 x hekwerk, 1 x EasyFix montageset incl. Waterpas, 1 x plinten verstel set

Geschikt voor kinderen tot 24 maanden

Indien correct geplaatst tussen twee schone, droge en stabiele oppervlakken, voldoet het kinderveiligheidsnorm aan EN 1930: 2011

 

Prijs: € 169,99 

Extra EasyFix montageset 

 

 Prijs: € 59,99