Designline hekwerken

PURISTIC DOORGUARD

LET OP dit hekwerk mag NIET aan de bovenzijde van een trap geplaatst worden.

 

Zodra de kleintjes kruipen en hun omgeving beginnen te verkennen worden bepaalde ruimtes in huis, zoals de keuken of de badkamer waar gevaarlijke apparatuur staat of schoonmaakmiddelen worden bewaard, gevaarlijk.

Hete kachels, medicijnen of wasmiddelen  kunnen ernstig letsel veroorzaken, zoals brandwonden of vergiftiging.

Met een kind veilig toegangshek kunt u kamers beveiligen waar gevaren op de loer liggen, waardoor uw kind wordt beschermd tegen letsel.

Design meets safety  Puristic doorguard – modern en veilig

Ontwerpgerichte producten worden steeds belangrijker in het leven. Met name in het ontwerp van de van keuken en woonkamer, is veel tijd, moeite en geld geïnvesteerd. 

Als beveiligingsexpert reageert Reer op deze trend en geeft het een voorbeeld met de DesignLine: mooi design in harmonie met de hoogste beveiliging. 
Dankzij het extra sterke acrylglas, zorgt de Puristic doorguard niet alleen voor een hoge veiligheid, maar past het harmonieus in uw moderne woonsfeer dankzij het heldere ontwerp.

 

Een kindveilige sluiting

Gemakkelijk Shut-lock-systeem met slot indicator

Het Easy Shut sluitsysteem van de Power Battery Pack maakt het onmogelijk voor kinderen om het hek te openen, voor volwassenen is het comfortabel met één hand te bedienen. Een kleine druk volstaat voor het sluiten en de deurbeschermer automatisch wordt vergrendeld. Een geïntegreerd kleurindicator in het handvat geeft visueel aan of het hek correct is gesloten en biedt dus nog meer veiligheid.

 

 

 

 

De Puristic doorguard is flexibel in gebruik dankzij de aanpasbare breedte.

De traploos instelbare breedte van 76 – 96,5 cm past Puristic optimaal aan de breedte van uw deuren en doorgangen aan. Dankzij de twee meegeleverde uitbreidingen, kan de Puristic doorguard verder worden uitgebreid met 7 cm per stuk. Voor extra brede doorgangen zijn er ook extra uitbreidingen beschikbaar. Met maximaal 2 extra uitbreidingen kan de deurbeschermer worden verlengd tot een breedte van 124,5 cm.

 

 

Een hek met meer veiligheid in het donker dankzij de NightSafe  

De ingesloten fluorescerende NightSafe-verlichtingsrail wordt eenvoudig aan de onderkant van het klemframe bevestigd. Hij brandt tot 12 uur en maakt het hek in het donker zichtbaar. Dit vermindert het risico op struikelen in het donker aanzienlijk en zorgt voor meer veiligheid in het donker.

Informatie over het produkt:

  • variabel instelbare breedte van 76-96,5 cm
  • Installatiehoogte: 77 cm
  • Materiaal: aluminium, kunststof, veiligheidsglas acryl
  • Kleur: antraciet
  • Inhoud: 1 x hekwerk, 2 x verlengstuk, 1 x montageset incl. Waterpas, 1 x NightSafe
  • geschikt voor kinderen tot 24 maanden
  • indien correct geïnstalleerd tussen twee schone, droge en stabiele oppervlakken, voldoet het hekwerk aan:                EN 1930: 2011
  • Prijs: €139,99

 

 

Verlengset € 32,99 

WallFlex


Reer WallFlex Afstandhouder voor vloerlijsten voor alle deur- en traphekken. Kleur: wit

 

Prijs: € 32,50