Professionele deurstrips “Finger Alert Professional”

Ook indien gewenst geïnstalleerd op uw locatie!

 

De deurstrip met het hoogste veiligheidscertificaat

GETEST OP 1.000.000 OPEN DICHT BEWEGINGEN 

Strips zijn ook te bestellen voor één zijde van de deur 

Klik hieronder op het plaatje van de door u gewenste kleur en kies daarna de lengte

INFORMATIE OVER ONZE PROFESSIONELE DEURSTRIPS

Al onze deurstrips zijn SKG-IKOB®-gecertificeerd en voldoen aan de EN16654- en NEN8654-normen. Daarmee is de veiligheid van uw deuren gegarandeerd. De Finger Alert Professional is de eerste en enige deurstrip die voldoet aan de hoogste normen ter wereld. Deze deurstrip is eenvoudig te installeren, absorbeert de zwaarste klappen en gaat jarenlang mee. Met de professionele vingerbescherming voorkom je vingers tussen de deur. Door het hoogste veiligheidscertificaat is de Finger Alert Professional uitermate geschikt als professionele deurstrip bij kinderopvang, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en dergelijke omgevingen voor kinderen.De Finger Alert vingerbescherming is geschikt voor deuren die tot 180º opengaan of een openingsgraad hebben van 20 cm van deur tot scharnierzijde deurkozijn. Dit is wel minder op deuren met een groot (kantelnaaf)scharnier of andere grote scharnieren. Bij een opening van 20 cm of meer moet de deur gelimiteerd worden door een deurstopper of deurdranger. Of maak gebruik van onze nieuwe deurstrip “extreem”.

Gebruik de KEUZEHULP om te kijken welke strip u nodig heeft voor uw deur.

Levertijd van deurstrips is 1 tot 3 werkdagen. 

Heeft u liever dat wij bij u vrijblijvend langskomen om u te adviseren dan kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen met het nummer 0181-642310. Wij plannen dan direct een afspraak met u in.

U kunt ook mailen naar:  info@kindveilighuis.nl

Verzenden van producten langer dan 175 cm gaan niet via de gewone post. De deurstrips worden met speciaal vervoer verzonden. De kosten hiervoor zijn € 35,99 excl. btw. Voor verzending naar Belgie geldt een apart afstandstarief welk op te vragen is via info@kindveilighuis.nl

 

 

Nieuw !! Deurstrip extra breed 

Worden speciaal voor u gemaakt (levertijd 5 werkdagen)

Geschikt voor deuren met een grote openingsspleet

Kleur:  Wit- Antraciet- Zilvergrijs

Lengte: 180 cm- 195 cm-229 cm

Prijs vanaf: € 95,00 Alleen te bestellen via info@kindveilighuis.nl  

PROJECTEN

Onze vingerbeschermende deurstrips de Finger Alert Professionals zijn nu ook door ons geïnstalleerd in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht en alle McDonald’s restaurants .

Zowel op gewone- als automatische deuren zijn onze vingerbeschermers een goede toepassing. Ook in het Prinses Maxima Centrum zorgen de door ons geïnstalleerde deurstrips  voor een goede bescherming tegen het beknellen van vingers. 

Doordat wij hier de witte RAL kleur 9016  gebruikt hebben passen deze strips zeer goed bij het mooie interieur.

Bij ons zijn deze strips verkrijgbaar in 4 lengtes en 3 kleuren. 

 

 

 

 

 

Bij de restaurants van McDonalds zorgen juist de antraciet kleurige strips weer voor een mooie bescherming.